FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Dinu Gheorghe îi înţeapă pe stelişti: "Ei au experienţă în a cîştiga la masa verde»! Arlauskis a fost Lovin "

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 00:25

Dinamo a pierdut meciul cu Steaua 1-3, iar preşedintele "cîinilor", Dinu Gheorghe, a comentat partida şi situaţia echipei.

"Astăzi am făcut cadouri Stelei. Am ratat multe ocazii. Nu se poate să greşim aşa. Nu este permis unor jucători cu experienţă în Liga 1 să joace aşa.

Noi avem un proiect. Vom vedea de la vară ce va fi. Avem nevoie de răbdare şi de înţelepciune. Trebuie să uităm ce s-a întîmplat azi", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

Preşedintele lui Dinamo a vorbit şi despre incidentul dintre fanii lui Dinamo şi Arlauskis.

"Steliştii au experienţă în cîştigarea meciurilor la «masa verde». Au mai facut-o, la meciul cu Rapid. Arlauskis a fost azi ca Lovin", a adăugat Dinu Gheorghe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Mai 2015, 11:41

ce om de ...... pai "la masa verde" a castigat aseara? asta merita sa fie la dinamo...are caracterul perfect pentru echipa asta..

fibra
fibra  •  04 Mai 2015, 09:15

Multa prostie.

dincolodenori
dincolodenori  •  04 Mai 2015, 09:07

Azi trece CSMS Iasi pe 8 .....ca sa fie Stoican cocos si sa se umfle in pene cum declara acum cateva zile..Lovin si Arla sunt vinovati ca primatele din tribuna arunca cu obiecte in teren ,,hai,suspendare placuta ...

Vezi toate comentariile (38)
Comentează