FOTBAL  »  Superliga  »  BOLOGNA - RAPID 2-1

Dinu Gheorghe: "Jucăm în Regie meciul cu FC Braşov, nu ne-am înţeles cu CS Rapid"

Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2011 20:41

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a  declarat la GSP TV că alb-vişiniii vor disputa următorul meci considerat pe teren propriu în Regie. Conducerea clubului nu a ajuns la o înţelegere cu Clubul Sportiv Rapid pentru a utiliza stadionul din Giuleşti.

Dinu Gheorghe a mai spus că vrea un concurent pentru Dani Coman: "E posibill să mai facem un transfer. Noi ne dorim în continuare un portar, îi avem pe Dani Coman şi Straton, Drăghia este încă tînăr. Nu a ratat Dinu Gheorghe transferul portughezului Beto şi nu e supărat Copos pentru acest lucru.

Beto e un portar bun, a făcut lucruri bune în Portugalia, a apărat în cîteva meciuri la Porto. La noi oricum ar fi rămas titular Dani Coman. Noi i-am fi plătit o parte din salariu. I-am fi oferit cîte 10.000 de euro pe lună, deci 100.000 pînă în vară.

Am jucat cu o echipă bună, Bologna, care se pregăteşte de Serie A. Am jucat fără şase jucători de bază, la ei au fost un Diamanti, un Di Vaio, sîntem mulţumiţi de ce s-a întîmplat acolo.

Aşa cum arăta ieri gazonul din Giuleşti, nu se poate juca fotbal acolo. Trebuie ca gazonul să treacă printr-un proces de cosmetizare. Clubul Sportiv nu are bani şi nu este preocupt de starea gazonului. Vom vedea ce vom face dacă nu vom putea juca acolo. Etapa viitoare, cu FC Braşov, vom juca din nou în Regie, nu am ajuns la o înţelegere cu CS Rapid şi oricum terenul e impracticabil", a spus Dinu Gheorghe la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
sylar_1923
sylar_1923  •  04 Septembrie 2011, 12:52

ce P L M cauta toti au ro la cii si toate ja vrele sa comenteze la articol despre RAPID ?? oyle jet la mogosoaia si ja vrele mars la cotet !!!

cristi.badea
cristi.badea  •  04 Septembrie 2011, 10:15

Vali Ionescu este cam incuiata. Deasemeni si Ministrul Transporturilor. Vor bani cat de multi,dar tot clubul de fotbal sa le intretina stadionul. Daca-i asa, de ce nu-l concesioneaza pe 99 ani si atunci l-am putea judeca pe Copos daca nu face investitii in infrastructura.

doctorvlad
doctorvlad  •  04 Septembrie 2011, 02:32

s-au gasit spurc.atii sa se certe la stirile noastre!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează