FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 0-1

Dinu Gheorghe: "Nimeni nu i-a oprit pe stewarzi să ia fumigenele, de ce să plătească Rapid bani?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, acuză Jandarmeria şi firma de pază care au asigurat ordinea la meciul cu Steaua din Cupa României pentru incidentele provocate de fanii roş-albaştrilor şi nu este de acord cu amenzile acordate de Comisia de Disciplină şi de Jandarmerie.

"Avem un contract cu o firmă specializată de pază şi protecţie, la fiecare meci se întocmeşte un plan de măsuri care trebuie aprobat de Jandarmerie. La jocul cu Steaua, planul a fost aprobat, iar Jandarmeria ne-a cerut 200 de oameni în stadion.

Rapid pierde foarte mulţi bani, plăteşte amenzi, nu ia banii din încasările de la meciul cu U Cluj. Noi sîntem  într-un imens dezavantaj!. Nu pot să plătesc eu mereu bani, 300 de milioane firmei de pază, 400 de milioane amenda la FRF, 100 de milioane amenda de la Jandarmerie, şi, mai mult, să nu beneficiez nici de încasările despre care vorbeam. Vom acţiona pe cale civilă pentru recuperarea pagubei, să vedem ce se întîmplă în instanţă.", a spus Dinu Gheorghe la sportro, după care a continuat:

"Luni vom rezilia contractul cu firma de pază, apoi ne vom îndrepta pe cale civilă împotriva celor care trebuie să răspundă. Nimeni nu i-a împiedicat pe stewarzi să confişte fumigenele şi petardele. Luni, aşa s-a întîmplat, au găsit astfel de materiale şi au înlăturat posibilitatea utilizării lor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
davidero
davidero  •  12 Noiembrie 2010, 21:38

@xtasy ,bv mane ,tu vezi ce trebuie vazut ,papagalii se lamenteaza dupa "frectii la picior de lemn "...tot respectul !

zosofob
zosofob  •  12 Noiembrie 2010, 20:55

Voi, suporterii stelei Sunteti copiii parintilor spalati la creier de regimul comunist. In '86 cand steaua castiga cce, in ghenecea jumatate din suporteri erau militari iar aplauzele se puneau la difuzoare (metoda luata de la sala palatului de la congresul pcr). Parintii vostri au decis sa se reproduca. V-au sters la fund si apoi v-au spalat la creier. Din pacate, nu v-au dat cei 7 ani de acasa, s-a vazut asta in Giulesti. Q.E.D. P.S. - Doamne cat de rusine mi-ar fi sa tin

zosofob
zosofob  •  12 Noiembrie 2010, 20:29

Ideal ar fi sa faceti cum zice ciobanul : "ce bine ar fi sa se intoarca timpurile alea cand castigau doar steaua si dinamo"... Ce e aiurea e ca daca se ajunge in comunism din nou se desteapta toti sclavii stelisti si incep sa tina cu Rapid. :) Si asta ar fi nasol, ca as vedea toti ghertoii din ghencea cantand imnul nostru ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează