FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Dinu Gheorghe rămîne la Braşov. Neculaie: "Am plătit toate datoriile"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2009 00:00

După ce a investit peste 20 milioane de euro în proiectul propus de Răzvan Lucescu, finanţatorul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, nu se dezminte, continuă investiţiile şi susţine că echipa a depăşit orice criză financiară.

„Au fost unele datorii, însă acum nu mai avem nici un fel de problemă. Săptămâna trecută am plătit la finanţe trei miliarde de lei vechi şi cred că ne numărăm printre puţinele cluburi din România fără datorii. Jucătorii sunt cu banii la zi, avem parte de cele mai bune condiţii de pregătire, iar acum contează doar să jucăm bine şi să ne calificăm într-o cupă europeană. După ce am investit de 10 ani la această echipă, doar nu credeaţi că o voi lăsa să dispară. Avem planuri mari pentru viitor”, a spus Neculaie.

Nici autorităţile locale nu au stat cu mâinile în sâni achitând integral cantonamentul stegarilor din Elveţia (12-24 iulie), unde trupa lui Napoli va întâlni formaţii precum Sochaux sau Zamalek Cairo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  10 Iulie 2009, 09:58

Ma simt mai bine :D FORZA STEAGU !

 •  09 Iulie 2009, 17:01

@nicvis in alea 20 de milioane intra si o baza ultra moderan facuta de nicolae ptr echipa...forta steagu multumim domnule nicolae ptr ca bagi bani in echipa...Forta Steagu...FC Brasov Campioana!

 •  09 Iulie 2009, 16:53

cu inca 3 jucatori peste nivelul echipei putem ataca lejer cupele europene

Vezi toate comentariile (12)
Comentează