FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu îi răspunde lui Negoiţă: "Steaua este un model de urmat! Sînt dezamăgit, aştepţi oricînd un şut în fund"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 12 mai 2013 21:46

Cornel Dinu a răspuns după acuzele lui Ionuţ Negoiţă din această după-amiază. Acţionarul dinamovist l-a atacat pe Dinu, spunînd că ar trebui să plece la Steaua.

"Nu ştiu dacă mă trimite la Steaua. Aceste declaraţii nu au nimic comun cu fair-play-ul, cu adevărul şi cunoaşterea. Steaua a reuşit să facă o echipă superioară, din păcate nu avem capacitatea să urmăm un model. Modelul acesta incontestabil îl reprezintă Steaua. Mă aştept la orice, trăim într-o lume în care răul îi îndeamnă pe oameni spre unele acţiuni, mai puţin raţiunea. Durerea este imensă. Steaua este un model de urmat. Sînt total dezamăgit de aceşti oameni cu asemenea concepţie. Acum te aştepţi oricînd la un şut în fund", a spus Dinu la Fanatik Show, pe Digisport.

Cornel Dinu a lăudat curajul lui Negoiţă după preluarea lui Dinamo, dar este deranjat că nu apreciază modelul Stelei: "Ionuţ Negoiţă a făcut un efort deosebit cînd a preluat-o pe Dinamo, dar de la asta pînă a nu recunoaşte strategiile cîştigătoare e mult prea mult. Trăim timpuri dureroase şi nu învăţăm nimic. Nu mai avem nimic în comun cu realitatea", a încheiat Dinu.

Cornel Dinu este jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate în tricoul lui Dinamo în campionat, 454 partide.  A cîştigat de 6 ori campionatul ca jucător şi de două ori ca antrenor.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
calinescu_
calinescu_  •  13 Mai 2013, 19:30

E CLAR SI DINU A DEVENIT PIONUL OTRAVIT A FAMIGLIEI BECALI ....!!!! ASTIA AU CUMPARAT TOT ???? ARBITRII SI CCA -UL SUNT AI LOR , LIGA SI COMISIILE LIGII AI LOR , O PARTE A PRESEI IN FRUNTE CU RADU NAUM A LOR .....!!!!! PREGATIREA CHIMICA A LOR .....!!!! PREGATIREA PSIHICA (TOTI FOTBALISTII SELECTIONATI IN LOTUL NATIONAL) E DE PARTEA LOR ....!!!! ACUMA SI UN "FOST" SIMBOL A LUI DINAMO TOT DE PARTEA LOR .....!!!! ASTA E ADEVARUL D-LE CORNEL DINU .....!!!!! ASTA E MODELUL DE URMAT ????? SA-TI FIE RUSHINE DINU CORNEL ....!!!! TI-AI VANDUT SI SUFLETUL .....!!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Mai 2013, 18:04
Postat de ro_army pe 13 Mai 2013, 09:35

Nu spun ca este un mare manager. Nici nu imi place Cornel Dinu. Insa este singurul printre putinii dinamovisti, care recunosc o echipa care joaca fotbal si face performante. Toti , gata esti stelist, sa iti moara familia si alea alea. Un comportament primitiv. Ne mai intrebam de ce tara asta este asa cum este. Fotbalul il mai aveam cu care sa ne mandrim. In derby-ul de vineri, unii suporteri au aratat cam la ce nivel de civilizatie este societatea noastra si in general fotbalul nostru. In loc sa apreciem ca avem jucatori care chiar daca joaca la echipe adverse, pot aduce un strop de magie Nationalei Romaniei. Danciulescu este un exemplu de urmat pentur multi d ela Dinamo. Restul.... anonimi

La care suporteri te referi ! Eu am vazut ca toata lumea ca ambele tabere au procedat la fel ! Si daca vrei mai nuantat, gareria Stelei a inceput cu injuriile si jignirile cu o ora inainte, cand nici macar nu avea cine sa le dea o replica pentru ca stadionul era aproape gol, asa ca nu mai pozati in vinovatii fara vina !

adimutu14
adimutu14  •  13 Mai 2013, 13:06

Negoita inca nu a avut cum sa schimbe radical fata lui Dinamo, doar ce i-a platit si a adus echilibrul la echipa. Din vara o sa vedem daca are stofa de conducator de campioana!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează