FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu e decis să ia Dinamo: "Când pui pe tarabă brandurile țării vin toate năpârcile și păsările prădătoare! Sunt niște aventurieri și venetici"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 12:03

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit despre Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, care vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță, dar și despee grupul de investitori străini pe care-i reprezintă Adrian Thiess.

"Nu știu dacă cei care sunt la Dinamo și care au fost în ultimii ani cunosc istoria clubului. Dinamo, cea care 70 de ani a adus la început cei mai buni jucători din România. Aveam oameni în fiecare județ care remarcau cei mai buni jucători din țară. Cei care au venit după noi au practicat mai puțin această strategie.

La noi, cine vine distruge ce a făcut cel de dinainte, că e mai deștept, ambițios și mai cu moț. Asta e una dintre marile nenorociri. Eu nu mai vreau nimic pentru mine, vreau pentru Dinamo. Am fost jucător și căpitan la Dinamo vreo 20 de ani, am fost ministru, am fost antrenor la Dinamo și la echipa națională, conducător la Dinamo.

În momentul în care lași bogățiile țării și brandurile și le pui pe tarabă, toți neaveniții, toate năpârcile și păsările prădătoare din Euopa vin peste noi. Negoiță și Badea, oameni care au sentimentul de a respecta tradiția și bunul român, sper să nu dea acest brand extraordinar pe mâna unor aventurieri și a unor venetici care vor să câștige un pumn de țechini de pe urma acestor tranzacții.

Vreau doar ca marea suflare a suporterilor lui Dinamo să preia acest club. Și eu am fost sceptic în privința acestui subiect, dar am citit hârtiile, am văzut proiectul și am cunoscut oamenii. Nu va fi deloc ușor, dar oamenii sunt de bună credință. Sunt foarte mulți care susțin proiectul, bancheri, oameni de afaceri, fani de pretutindeni", a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

"Am vorbit cu un mason adevărat și mi-a zis «Nu știu, Cornele, cine e Thiess. Nu e unul de-ai noștri.Masonii nu se laudă cu așa ceva. Masoneria e o organizație inchisă, de pe vremea Templierilor"Cornel DInu

Citește și: Ei sunt cei 10 oameni care vor să cumpere Dinamo de la Negoiță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  04 Aprilie 2018, 19:56

jack_,iarasi TU ,cu bai te poti adrasa tuturor fecesebeilor care nu si-au predat VESTELE ,da eu sunt portar la poarta 1 de la stadionul CHIAJNA , te astept sa-mi predai vesta ,am pe mine tricoul cu DOAR DINAMO BUCURESTI ,te astept .

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Aprilie 2018, 18:41
Postat de Mecanicacd Srl pe 04 Aprilie 2018, 17:27

pentru fecesebei ,da-i pe gesepe ,acolo e imparatu luminii sf gigi cu sabia-n mana carw duce tigari lui mBApe si busckets ,lasati-l pe DINU ,ca nu ela platit vestelece le-ati purtat cu demnitate.

Măi, tu ai o obsesie cu vestele alea. Te pomenești că ești magazioner și ți le-au imputat șefii... Ești pregătit pentru derbiul cu Chiajna? Ai pus la punct coregrafia? Un imbold, ceva... Cu Asociația Dinam0viști pentru Dinam0... Și cu dl. Dinu în luptă cu năpârcile și păsările prădătoare...

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  04 Aprilie 2018, 17:27

pentru fecesebei ,da-i pe gesepe ,acolo e imparatu luminii sf gigi cu sabia-n mana carw duce tigari lui mBApe si busckets ,lasati-l pe DINU ,ca nu ela platit vestelece le-ati purtat cu demnitate.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează