FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Discursul lui Bărboianu după ce a fost dat afară de la Dinamo: "Am fost copil sărac, nu fac blaturi"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 18:44

Ștefan Bărboianu a fost dat afară de la Dinamo, după ce a comis penalty-ul de la primul gol al Stelei. Fundașul a comentat azi situația sa și a jurat că n-a participat vreodată la vreun meci trucat.

"Asta e viața! Trebuie să fiu puternic. Am greșit la acea fază cu Stanciu, îmi asum acest lucru. La sfîrșitul acestui campionat chiar voiam să le spun șefilor de la Dinamo că nu mai pot continua acolo. S-au strîns foarte multe din toate punctele de vedere. Au fost multe discuții. Cred că nu mai puteam să ajut Dinamo din vară.

Pot să jur cu mîna pe icoană că n-am participat la vreun meci trucat. Cît timp lumea își dă cu părerea despre mine și nu știe cum sînt de fapt, mă doare. Am fost un copil sărac și am muncit enorm de mult pentru a ajunge aici. Mă doare acest lucru. Am avut o perioadă grea prin care am trecut și numai eu știu cît de mult mi-am dorit să revin.

Am avut două nopți în care m-am gîndit ce am căutat eu acolo. Aș vrea să vă uitați să vedeți cum am jucat eu în acest meci, în afară de acea fază. Nu am fost un zmeu, dar mi-am dorit enorm să ajut Dinamo pentru a rupe blestemul în fața Stelei.

E o atmosferă încordată în acest moment la Dinamo. Noi am adus-o și tot noi voiam să o scoatem. De la 17 ani de cînd joc în Liga 1 nu am luat parte la veun meci dubios", a spus Bărboianu la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
spartanul
spartanul  •  06 Mai 2015, 10:07

faptul ca ai fost sarac nu scuza pericolul din tine hu hu

red77
red77  •  06 Mai 2015, 08:46

fane dixit : " am fost copil sarac si daramam tot in calea mea ! "

reddogsv
reddogsv  •  06 Mai 2015, 08:24

Desi gafele lui sunt saptamanale, cred ca daca nu era decisiv, DIN NOU pentru fcsb, ramanea mult si bine. Mai mult cred ca, era reinstalat capitan. Asta a fost culmea umilintei si realitatea cruda pt Dinamo. Un jucator care nu prindea lotul la Astra, a fost pus capitan la noi. Si eu sunt cu sufletul de 30 ani langa Dinamo dar nu pot ajuta echipa nici fizic nici financiar. Doar cu sufletul putem ajuta doar de pe margine!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează