FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - POLI IAȘI 2-3

UTA - POLI IAȘI 2-3. VIDEO Imagini rare din vestiar » Discursul lui Daniel Pancu, după „thriller-ul” de la Arad: „Bă, la fotbal nu există frică!”

Daniel Pancu le-a ținut un discurs plin de patos jucătorilor săi.
Daniel Pancu le-a ținut un discurs plin de patos jucătorilor săi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 21:10 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 21:34

Poli Iași și UTA Arad au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest campionat. Moldovenii s-au impus cu 3-2, la capătul unui joc cu răsturnări de scor și două execuții fantastice

La scurt timp după finalul partidei, Daniel Pancu le-a ținut un discurs plin de patos jucătorilor săi. În vestiarul proaspăt inauguratului stadion „Francisc Neuman”, tehnicianul moldovenilor s-a înclinat în fața fotbaliștilor ieșeni, care au obținut prima victorie din deplasare în acest sezon. Imaginile au fost publicate imediat pe pagina de Facebook a celor de la Poli Iași. 

„Despre ce vorbim? Curaj, atitudine, organizare! La fotbal nu există frică! Curajul și munca se răsplătesc, iar voi ați fost răsplătiți. Ne antrenăm foarte bine și jucăm foarte bine!”, le-a transmis Pancu elevilor săi, cuprinși și ei de febra supersuccesului izbutit la Arad. 

Clasament Liga 1: 

Citește și: 

UTA - POLI IAȘI 2-3. Daniel Pancu, discurs ferm după meci: „Să nu uite nimeni asta!” + propune un jucător la națională

UTA - POLI IAȘI 2-3 VIDEO » Supermeci la Arad, cu două eurogoluri! Clasamentul actualizat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ioan1964
ioan1964  •  21 Septembrie 2020, 19:11

aveti dreptate insa si UTA a mai avut ocazii, insa victoria este meritata! UTA a desfasurat cel mai slab joc din acest campionat si incep sa ma indoiesc de noile achizitii ma gandesc cel mai mult la acest MORAR un jucator fara vlaga si ambitie si chiar la MOLDOVAN ,care a gresit grav la primul gol,cred ca ar trebui acordat un pic de credit lui IACOB ,care a fost dupa mine chiar artizanul promovarii atunci cand era in forma maxima!HAIDE ,UTA,una dintre campioanele provinciei! P.S. UTA va face surpriza in meciul cu Dinamo de la Bucuresti!

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  20 Septembrie 2020, 21:45

Bravoooooooooo felicitari !o victorie logica, absolut normala !! am mai avut un gol valabil anulat aiurea la cristea, inaintea golului 2 al gazdelor..........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează