FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Discuție decisivă între Dică și Alibec » Ce au hotărât cei doi pentru meciul de azi cu Timișoara

Alibec e cel mai valoros stelist, fiind cotat la 3 milioane de euro Foto: Raed Krishan
Alibec e cel mai valoros stelist, fiind cotat la 3 milioane de euro Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2017 09:00

Denis Alibec va începe ca titular meciul cu Timișoara, Dică pregătindu-l pentru partida cu Plzen din Champions League.

În ultima săptămână, Alibec a fost folosit în echipa titularilor la toate ședințele de pregătire din Berceni, ceea ce înseamnă că Dică e dispus să-l trimită pe Denis în luptă pe Bega încă din primul minut. Dacă în prima etapă atacantul a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 46, în locul lui Gnohere, de această dată rolurile se vor inversa.

"Abia aștept să revin pe teren, pentru că vreau să joc și să-mi ajut echipa, iar la meciul cu Plzen cred că o să fiu sută la sută apt din toate punctele de vedere", spunea Denis după victoria cu Voluntari.

Sursele ziarului au dezvăluit că Dică și Alibec au avut o discuție în urmă cu câteva zile și-au convenit ca jucătorul de 26 de ani să înceapă din primul minut cu Poli. "Cel mai probabil, va juca 70 de minute. Nu va fi forțat pentru că Nick intenționează să-l titularizeze și cu Plzen! Denis și-a revenit total, nu mai are dureri, deci poate intra la capacitate maximă".

Ieri, întrebat dacă pe viitor va menaja jucători pentru cupele europene, Dică a declarat: "Cu siguranţă vor fi 3-4 care nu vor evolua în anumite meciuri pentru a-i avea în formă pentru meciurile din Europa. Dar sunt mai mulţi factori de care depindem. Vom vedea înaintea fiecărui joc ce decizie luăm".

"Vreau să intru pe teren să-mi ajut echipa și să ajungem din nou în grupele Champions League! Asta e cel mai important, nu mă gândesc acum la obiective personale"
Denis Alibec, atacant FCSB

Refuzați de toată lumea!

Dică a dezvăluit că au încercat să obțină semnătura unui fundaș central, dar acesta a refuzat să mai parafeze actele. "Avem nevoie de stoper, dar nu depinde doar de mine și de conducere. Ne-au fost propuși anumiți jucători, însă s-au ivit fel fel de probleme și aceștia nu au mai ajuns la noi. Poate problemele financiare din Liga 1 îi determină pe unii să refuze România. Acum câteva zile ne înțeleseserăm cu un fundaș central, dar când a trebui să semneze a refuzat să o mai facă. Vom vedea ce vom face", a spus Dică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
observator_federal
observator_federal  •  21 Iulie 2017, 11:30

Tot "lotul Astra" il sustine pe Alibec. Gnohere este intr-o postura ingrata desi, la drept vorbind, a jucat (si a marcat!) bine la FCSB.

valentinn10
valentinn10  •  21 Iulie 2017, 10:50

Ro-mee-o, aalo, mai baiatule de ce nu-ti faci tu o echipa si dupa aia sa bagi ce jucatori vrei tu si mai ales cu sumimica antrenor, vai STEAUA noastra, pai tu crezi ca orice papagal poate fi patron?, nu baietica, nu, ca tocmai de aia e GIGI patron si nu tu, ai inteles?, bravo, sezi...

stelbz
stelbz  •  21 Iulie 2017, 10:33
Postat de Romeo Daniel pe 21 Iulie 2017, 09:58

Au stabilit cei doi ??? :-))) Becali a facut echipa !!! Doar a vrut un antrenor 'ascultator'...daca dorea ANTRENOR acum la Steaua antrena Dan Petrescu,Sumudica sau Galca...dar astia nu asculta de Becali si nu pot intelege ca sunt '***'...urmatorul antrenor al Stelei(FCSB) va fi Lutu sau Mache ....forteaza cu Alibec dar acesta a fost cel mai slab om al FCSB-ului in repriza a 2 a cu Voluntari. Sa fim seriosi,daca vrei performanta renunti la acest sistem rudimentar(4-2-3-1) si treci la unul mai ofensiv(4-4-2) cu Gnohere si Alibec in atac,ce dracu este asa de greu sa joci 4-4-2 ? Nita - Pleasca,Balasa,Larie,Morais - Man,Texeira,Pintilii,Budescu - Alibec,Gnohere...

Si eu consider ca aceasta este cea mai buna formula de joc pentru FCSteaua. Poate ca si Becali se va trezi ca fara un atac cu cei doi in fata(Gnohere-Alibec) nu se vor inscrie golurile pe care le vrea el, dar si noi suprterii. Cat despre aparare, in partea centrala ramane foarte.....subtire.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează