FOTBAL  »  Superliga  »  NEMULȚUMIRE

Disperat să plece de la FCSB, și-a sunat impresarul să-i caute echipă, dar nimeni nu-l ia!

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iunie 2017 00:02

Ediția tipărită a Gazetei de vineri dezvăluie că Gabriel Enache (26 de ani) vrea să plece de la FCSB și a început să-și caute deja o nouă echipă. 

După ce Gigi Becali a declarat că fotbalistul de bandă nu mai are nicio șansă să prindă primul 11, Enache a luat deja legătura cu Anamaria Prodan, speriat de gândul că va fi rezervă în mandatul lui Dică.

Agentul jucătorului a început căutările, însă niciun club cu care s-a intrat până acum în contact nu a fost dispus să facă o ofertă. 

Ghinionul lui Enache este că Gigi Becali i-a fixat un preț de transfer consistent. 

Toate detaliile, despre ce sumă este vorba, doar în Gazeta de vineri (ediția tipărită - la chioșcuri, ediția digitală - AICI)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sexilian
sexilian  •  01 Iulie 2017, 11:46

la -ti umflat de se crede valoare......

saviola2_8
saviola2_8  •  30 Iunie 2017, 11:47
Postat de Tara Ion pe 30 Iunie 2017, 11:02

as intrba si eu toti specialistii in fotbal de comenteaza,ce fundasi centrali avea steaua cu dan petrescu fundas dreapta?pai enache ce era sa joace cu tamas fundas central si cu Tosca?fundasi laterali sunt scosi in evidenta atunci cand ai fundasi centrali buni,nu?

dar el nu e fundas dreapta, face erori de plasament, se vede ca nu e locul lui acolo, in afara de viteza nu are nimic. e mai bun extrema, nici acolo nu exceleaza dar macar daca iti greseste nu iei gol...

brandremist
brandremist  •  30 Iunie 2017, 11:22

Ăsta pe unde a ajuns a făcut mereu la fel. Când vine vorba să muncească și să fie serios îl apucă dorul de ducă.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează