FOTBAL  »  Superliga  »  ANCHETĂ

DNA pe urmele CraiOlguței » Un nou dosar-gigant în bătălia Mititelu - FRF!

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 00:00

Ca şi 2016, anul viitor se anunţă unul extrem de învolburat în "războiul" pe care Adrian Mititelu îl duce cu fosta, dar şi cu actuala conducere a FRF pentru revenirea fostei echipe a Universităţii în fotbalul românesc.

Surse juridice susţin că în 2017 vor începe audierile într-un alt caz cu iz penal, în care procurorii vor investiga detaliile înfiinţării actualului club din Bănie, CSU Craiova, afilierea acestuia la FRF, dar şi dreptul de a participa direct în Liga a 2-a, în 2013.

Procurorii vor investiga modul în care a fost constituit clubul CSU Craiova, cum a fost afiliat şi cum a promovat în L1.

Vor fi audiaţi foşti şi actuali conducători de la Casa Fotbalului, dar şi alte personaje importante!

Toate detaliile le găsiți în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
deuxex
deuxex  •  23 Decembrie 2016, 23:56

Surse juridice susţin că în 2017 vor începe audierile într-un alt caz cu iz penal.... Care sunt sursele alea JURIDICE?! Bine ca nu e vorba de surse JUDICIARE! Ca alea sunt Parchetul, DNA-ul, Politia. De cand Mititelu e sursa juridica? Din cate stiu eu, nu are nici macar liceul terminat, ce sa mai vorbim de facultatea de drept??! Chiar asa de rau a ajuns GeSePe-ul incat ii face adrian mititelu articolele? Ca altfel nu-mi explic acest articol NESEMNAT!

timm
timm  •  20 Decembrie 2016, 21:04
Postat de eugen76_pan pe 20 Decembrie 2016, 10:35

va este frica micitilor *** de puterea si faima craiovei?? :))) daca aducem 3,4 jucatori in iarna DEFILAM *** *** *** :)))))

Ajung doar 34 de jucatori?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  20 Decembrie 2016, 13:36

Hai ca se duce pe copca sandu mircea si sleahta !

Vezi toate comentariile (33)
Comentează