FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-1

Doar două meciuri a rezistat! Primele critici pentru Golofca după transferul la FCSB: "Îi trebuie disciplină! Să înțeleagă că nu se face așa"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 12:36

Mijlocașul Cătălin Golofca, 27 de ani, a jucat două meciuri la FCSB, după transferul de la FC Botoșani, dar nu a repetat jocurile bune de la liderul Ligii 1.

După două evoluții slabe, Golofca a fost criticat de Marcel Pușcaș,  directorul de dezvoltare al FRF și membru în Comisia Tehnică, care a spus depre jucător că trebuie disciplinat și trebuie învățat când să se grăbească și când să fie calm.

"Golofca e un jucător foarte bun. Se impunea să fie adus. Are însă o problemă. Viteza lui de deplasare, de reacţie, este mult mai mare decât viteza de gândire. Trebuie să înţeleagă că în fotbal nu toate pot fi făcute în viteza a patra. Bagi viteza a patra când impune faza sau jocul. Tot ce face, face în viteza a patra. Nivelul lui de juniorat a fost deficitar. Trebuiau să i se explice lucrurile acestea, dar deja are 27 de ani.

Este precum o maşină care nu stă la stop și nu merge cu 50 la oră, ci merge cu 100 la oră, chiar dacă eautostradă, drum de sat sau oraş. Are nevoie de disciplină", a spus Pușcaș la TV Digi Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
100002473541087
Danut Ognean  •  13 August 2017, 18:45

golofca se crede deja mare vedeta nu e decat un increzut ca si alibec

spinoza
spinoza  •  13 August 2017, 17:33

Are timp! O sa-i explice Dica despre ce este vorba!

adytza74
adytza74  •  13 August 2017, 14:32

Saracul era bun in anturajul lui la Botosani. La fcsb e altceva. Fuge calul dar nu joaca fotbal ,cam ca Banel.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează