FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Doar Emery mai e ca Dică! Situație incredibilă la FCSB: ce plănuiește Becali este unic în Liga 1

Dică încasează 8.000 de euro lunar. La CFR, Petrescu încasează de 4 ori mai mult
Dică încasează 8.000 de euro lunar. La CFR, Petrescu încasează de 4 ori mai mult

Articol de - Publicat joi, 05 aprilie 2018 11:28

Liderul din Liga 1, Nicolae Dică, a rămas unicul tehnician al cărui scaun se clatină în finalul sezonului. Odată cu schimbarea de la Astra, Mulțescu în locul lui Iordănescu, toți ceilalți din play-off au ajuns cu băncile sigure.

Forfota antrenorilor s-a oprit, doar primul loc mai e în pericol să fie dat afară! Situația stranie a fost completată de modificarea efectuată la Astra. Edward Iordănescu s-a certat cu patronul Ioan Niculae și a fost schimbat cu Gigi Mulțescu, care a semnat pe un sezon din vară încolo.

Tot recent, Dan Petrescu a anunțat că a acceptat extinderea acordului cu CFR până în 2020. Postul lui Stoican e "bătut în cuie" la Iași, echipa-revelație a sezonului.

Iar Hagi e și tehnician, și patron, deci mai sigur de atât nu e posibil. Craiova s-a grăbit și ea să-l confirme pe Devis Mangia, mulțumită de parcursul pe care l-a avut echipa cu fostul selecționer de tineret al Italiei, i-a extins contractul pe următorii trei ani.

Dică rămâne, așadar, singurul amenințat cu demiterea, unicul tehnician care va afla în următoarele șapte etape dacă-și salvează postul ori nu. Acordul lui cu FCSB expiră la 30 iunie și o nouă înțelegere e condiționată de câștigarea campionatului.
Până și Florin Bratu, din play-out, e sigur de post, numai liderul tremură.

Bratu a semnat până în 2019 și conducerea lui Dinamo a confirmat că antrenorul va fi păstrat până la finalul contractului. "Un an și jumătate, Florin va fi aici! Trebuie să stopăm instabilitatea care ne-a caracterizat în ultimii ani, să păstrăm un antrenor pentru mai multă vreme!", e convins directorul general Dănciulescu. 

"Dacă vom câștiga titlul, puteți să pariați că Dică rămâne, va avea contractul pe masă, doar să-l semneze. Dacă ratează obiectivul, pleacă o mie la sută!" Gigi Becali, patron FCSB

Doar Emery mai e ca Dică

Statutul incert al antrenorului de pe primul loc e o ciudățenie, fiindcă în ligile de top din Europa tehnicianul liderului e asigurat. Valverde de la Barcelona, Guardiola de la City, Allegri de la Juventus ar pleca numai dacă ar vrea ei. Într-o situație asemănătoare cu a lui Dică se mai află Unai Emery, de la PSG.

Spaniolul e pe făraș deși va mai câștiga un titlu de campion. Competiția din Franța e ușor de câștigat cu un lot dintre cele mai scumpe din istoria fotbalului, șefii sunt nemulțumiți că succesul clubului nu s-a extins și în Champions League, unde Parisul s-a oprit în "optimi". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
2358707967488417
Bitza Rus  •  06 Aprilie 2018, 08:20

Am su eu de adresat o intrbare : cune w acest fcsb si cu cw drept joaca in luga 1 fara promovare fara nici o liga vreau sa aud si eu raspunsul la aceasta intrebare. De ce avem in liga 1 o echipa de fotbal inventata si bagata inn liga 1

983946825070029
Creata Ciprian  •  06 Aprilie 2018, 00:40

Asa face Gigi expertul.. da porunci cine intra... cine iese... cum sa joace... toti FCSB egal Steaua.. SAU Facem Ce Spune Becali.. iar dupa ce a distrus doua sezoane la rand si pe cel cu Galca.. dupa ce a iesit de la Mititica FCSB a inceput sa scatraie... Antrenorul iti pune pe tava eventul si tu il dai afara.. Da Becali e un om bun cu suflet mare.. il aduce pe finu Radoi si apoi il da afara ca pe o masea stricata.. A venit alt Copil Dica il faci sclav si iti bati joc de el dar totusi are rezultate iar tu drapt multumire iesi la tv si ce spui.. castigi ramai nu iesi afar.. ca pe o masea stricata.. FCSB.. o sa va lamuriti cu totii in timp...

satyricon
satyricon  •  05 Aprilie 2018, 20:27
Postat de luciann pe 05 Aprilie 2018, 20:20

Tu traiesti in lumea ta virtuala!:))) Auzi la el, ne-a ajutat Hategan cu CFR!?:)))))))) Si Comanescu de ce ne-a ajutat, ca a dictat o eliminare corecta!?:))) Ia pastile mah baiatule!!!

Dinamo_fan este un *** de o mare parșivitate si ipocrizie. Nu trebuie bagat in seama.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează