FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doar Gigi contează » Gâlcă i-a lăsat mască pe jurnaliști la ultima lui conferință de presă

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 10:46

Steaua a pierdut partida cu Oțelul de pe Arena Națională, scor 1-2, iar la conferința de presă Costel Gâlcă a oferit cîteva reacții interesante.

Antrenorul Stelei a avut un dialog inedit cu reporterul Gazetei în care a lăsat de înțeles că patronul Gigi Becali nu ține cont de părerile sale.

Gâlcă: "Au plecat jucători importanți de la echipă. Au și venit alții, dar Tamaș era accidentat, iar Țucudean nu mai jucase demult."

Reporter: "Acești jucători au venit la dorința dumneavoastră sau nu?"

Gâlcă: "Să răspundă patronul! Au venit alți jucători, nimic mai mult."

Reporter: "Să spună patronul care este opinia dumneavoastră despre achiziții?"

Gâlcă: "Da, da."

Reporter: "Dacă nu vreți să răspundeți înseamnă că nu au fost doriți de dumneavoastră și evitați un răspuns pe care nu vreți să-l abordați."

Gâlcă: "Așa e, ai dreptate!"

Reporter: "Dacă ați fi patron la Steaua, l-ați demite pe antrenorul Gâlcă?"

Gâlcă: "Întrebați-l pe patron."

Ce subiecte exclusiv print puteți găsi în Gazeta Sporturilor de azi:

✓Clasamentul imposibil » Fără erorile de arbitraj, Steaua avea 14 puncte avans!

✓Dinamoviștii le-au pus deja gînd rău steliștilor pentru derby-ul de pe 3 mai: “Poate pierd titlul cu noi!”

✓Interviu cu Florin Marin, singurul antrenor din istorie care a bătut-o pe Steaua la ea acasă de două ori în același campionat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
irinaspi
irinaspi  •  21 Aprilie 2015, 16:32

Ce nu spune Costelus...Plinge de ex. ca au plecat 3 jucatori.De ex. in prima etapa la batut Rapidul care avea in Pancu singurul titular din tur...La ASA nu au jucat citeva etape mijlocasii defensivi titulari.S-a plins cineva?Sunt echipe neplatite de luni intregi la care jucatori pleaca din tara.Este vorba de U Cluj...Se va vedea asta?...Daca ceilalti antrenori ar fi la fel de slab ca el s-ar vedea...Eu cred ca va fi greu la Cluj... Costelus pare a fi uitat meciuri de toata jena ca cel cu Viitorul si Iasul din tur cind erau si jucatorii dupa care plinge.O fi uitat ca de ex. Keseru desi marcase 6 goluri nu era bun -din cauza tacticii ne spunea atunci- sa joace titular la Bucuresti cu bulgarii? Costelus vrea jucatori dar nu produce bani cu care sa fie cumparati...A ratat totul in Europa si acum a alungat si el partea de suporteri care mai venea la meciuri...Se plinge de jucatori dar ar trebui sa vada ca desi are cel mai mare staf tehnic-auzi 4 secunzi- juctori pe care ii are regreseaza...El de ex. o fi vazut ca in turul acesta majoritatea golurilor le-a primit pe partea lui Pap?...Cum se impauna el la CRAIOVA si ne arata pe tableta ca faza in care Popa rateaza este o faza lucrata...Gilca ce mai antrenezi?...

papai
papai  •  21 Aprilie 2015, 15:30

in ultimii ani de fiecare data cand echipe romanesti s-au calificat direct in liga campionilor acestea au avut ca patroni NUMAI APROPIATI AI LUI BASESCU. poate fi o coincidenta insa acesta e dublata si de felul cum au castigat campionatele ( impinse pe primul loc de arbitraje ) toata cele trei sunt acum istorie. eu nu inteleg cum cfr cluj care una peste alta a castigat cam tot atatia bani ca steaua e in pragul falimentului, iar steaua pe profit, de galati ce sa mai gandim 7,5 mil euro in cont si intr-un sezon dispar. ANAF-ul parchetul nu s-au dus si pe acolo ? prezenta directa in CL face mult rau campionatului romanesc datorita premiilor. nu m-ar mira ca din banii incasati de la uefa 30 mil. give or take, 30% sa fie in conturile unui basescu, indiferent de sex sau varsta.

cainelup
cainelup  •  21 Aprilie 2015, 14:51

" iar Țucudean nu mai jucase demult" - corect, de vreo 3-4 ani.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează