FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Doar victoria îl salvează! Cristi Pustai a scăpat doar momentan de demitere

Cu Pustai la timonă, Rapid a obținut trei victorii și două remize în 7 etape din retur
Cu Pustai la timonă, Rapid a obținut trei victorii și două remize în 7 etape din retur

Articol de - Publicat marti, 07 aprilie 2015 00:00

Miercuri seara, pe banca giuleștenilor va sta tot Cristian Pustai.

Chiar dacă "Profesorul" a reușit să-și supere șefii, mai ales în urma eșecului cu U Cluj, actualul tehnician a fost păstrat şi pentru că știe foarte bine echipa oaspete, pe care a pregătit-o în turul acestui campionat.

Lotul mureşenilor a rămas acelaşi ca în primele 17 etape, singurele nume sosite în iarnă fiind vîrful Manolov şi fundaşul Ivan Gonzalez. Acest atu al lui Pustai l-a salvat momentan de la demitere.

Ieri, Valerii Moraru a încercat să nege tensiunea de la club: "După un eșec trebuie să-l demitem pe Pustai?! Nu, nici s-a pus în discuţie soarta antrenorului. Am avut însă niște așteptări foarte mari în meciul de la Cluj pentru că s-a văzut că «studenţii» erau de bătut". Surse autorizate susțin însă că finanțatorul e în continuat furios că alb-vișiniii își crează greu ocazii și joacă doar la "mica ciupeală", astfel că un alt rezultat prost cu ASA îl va "condamna" pe tehnicianul de 47 de ani. Pe placul galeriei și al trioului Pancu - Săpunaru - Niculae, Marius Șumudică rămîne favorit să preia din nou banca Rapidului, dar nu sînt excluse surprizele de ultimă oră.

"Profesorul" a stricat relaţiile cu Pancone încă de la venirea în Giuleşti, cînd i-a luat banderola de căpitan şi i-a oferit-o lui Săpunaru. Acum s-a ajuns în stadiul în care Daniel nu mai este folosit nici măcar din postura de rezervă, cum s-a întîmplat la Cluj.

"Nu se pune problema schimbării domnului Pustai, cel puţin pînă la vară. Conform contractului, atunci trebuie să rediscutăm. Dacă domnia sa nu va dori să plece, atunci eu vreau să continuăm!"
Valerii Moraru, patron Rapid

"În meciul de la Cluj, jucătorii noştri i-au luat cam de sus pe adversari. Dar în ultima vreme cred nici nu s-au antrenat cum trebuie. Ba au făcut pe sintetic, la Chitila, ba au făcut la sală"
Valerii Moraru, patron Rapid

2,87e cota oferită de Public Bet pentru un succes al Rapidului mîine seară. Favorită e ASA, cu 2,40 la victorie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  08 Aprilie 2015, 11:45

Ziariști! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Aprilie 2015, 18:49

ai mila de el Doamne !

pedrogar
pedrogar  •  07 Aprilie 2015, 12:21

Stati linistiti, Legenda Visinie nu moare. Pustai o sa scoata rapidul din necaz, o sa vedeti.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close