FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Doi conducători de club amendați dur de FRF » "Este o răzbunare! Există o ură împotriva jucătorilor care au făcut ceva pentru fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2015 16:10

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași, și Angelo Massone, acționarul celor de la Ceahlăul, au fost amendați și suspendați de Comisia de Disciplină a FRF.

Angelo Massone a fost sancționat de Comisia de Disciplină a FRF cu suspendarea pentru 10 luni și amendă de  30.000 de lei, după o reclamație a Comisiei Centrale a Arbitrilor.

CCA l-a reclamat pe Angelo Massone la Comisia de Disciplină a FRF pentru declarațiile calomnioase făcute la adresa abitrajului, după meciul cu Viitorul, 1-2, apreciind prestația brigăzii drept "hoție pe față".

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași, a fost suspendat cinci etape și a fost amendat cu 11.300 de lei. Aceste sancțiuni au venit după ce oficialul a scandat în direct la TV împotriva Stelei, la finalul meciului direct.

"Suspendarea și amenda primite sînt o răzbunare din partea FRF. Eu am un proces cu FRF privind niște drepturi salariale  și atunci ei mă vînează. Se vede clar că în alte cazuri nu s-a luat o asemenea măsură. 

E clar că există o ură împotriva noastră, a foștilor jucători care am făcut ceva pentru fotbalul românesc. N-ați văzut ce i-au făcut fiului lui Hagi? N-ați văzut ce a pățit Didi Prodan? Sîntem urmăriți și vînați sistematic", a spus Prunea pentru Mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
10206067903569915
Icemanct Peter  •  27 Iunie 2015, 04:13

*** are pretentii sa fie model pentru copii din ziua de azi vine inainte cu cateva sec sa fie in direct la tv si scandeaza lozinci impotriva cele mai titrate echipe din Romania si din Europa de Est(impreuna cu Steaua Rosie Belgrad) si are pretentii la respect! ce exemplu dai tu "mah" , maimuto?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  25 Iunie 2015, 22:38

*** .ce ai facut tu pt.fotbalul romanesc ? Numai daca amintim meciul cu Suedia si este suficient de relevant . Asa ca ciocul mic !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  25 Iunie 2015, 22:36

Aici in Anglia se dau pedepse mari daca vorbesti aiurea despre arbitru, insa n-am auzit niciodata de vreo pedeapsa ca ai scandat cu fanii impotriva adversarilor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează