FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doi dintre antrenorii care se luptă pentru banca lui Dinamo au analizat echipa: "Fără dorință și resemnată" + Cum s-ar putea salva sezonul

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 13:41

Dinamo s-ar putea despărți azi de Vasile Miriuță, iar pe lista lui Ionuț Negoiță sunt Florin Bratu, Dan Alexa, Gigi Mulțescu, Toni Conceicao și Ionuț Chirilă.

Dintre antrenorii care i-ar putea lua locul lui Vasile Miriuță, Florin Bratu și Gigi Mulțescu au comentat situația de la echipă și au comentat prestația lui Dinamo din meciul cu Astra, 0-2, care a dus la ratarea play-off-ului.

"Nu îmi imaginam că nu o să ajungem în play-off. Dinamo nu merita să se califice, după cum a jucat cu Astra. Am văzut o echipă resemnată, fără dorinţă. Parcă nu au vrut să câştige. Contează foarte mult semieşecul cu Steaua, iar Dinamo a arătat ca o echipă căzută.

Posibil că Dinamo a pregătit o tactică, dar nu s-a văzut nimic. Nu am văzut atitudine la jucătorii lui Dinamo! Nu am văzut o echipă care să sufere. S-a jucat cu cuţitul la os şi cuţitul chiar a intrat în os", a spus Florin Bratu la TV Digi Sport.

Mulțescu: "Cupa ar salva sezonul"

"Trebuie să se adune şi să încerce să câştige Cupa. Dacă s-ar duce într-o cupă europeană, ar salva acest sezon. Rămâne ruşinea, dar se câştigă un trofeu. Trebuie să fie linişte. Asta ar mai atenua şi din deficitul financiar. Prin necalificarea în play-off s-au pierdut nişte bani. Se mai poate salva și onoarea.

Nu vreau să spun că a fost o umilinţă. Pot să spun că a fost un an cu multe convulsii, cu perioade mai bune şi mai rele. În final au dat speranţe suporterilor. Dacă băteau Steaua erau calificaţi. Dar soarta unui echipe, a unui om, depinde de un rezultat", a declarat Gigi Mulțescu.

  • Florin Bratu, 38 de ani, a câștigat campionatul cu Dinamo u19 și este în prezent antrenor la România U18.  Acesta are contract cu FRF până la finalul anului și rămâne de văzut dacă va putea rupe înțelegerea
  • Gigi Mulțescu, 66 de ani, a mai antrenat la Dinamo în 1990-1991, 2008 și 2013 și este liber de contract din mai 2017, după plecarea de la U Craiova.

Citește și: Variantă de ultimă oră în "haită" » Un fost campion al lui Dinamo a fost sunat de urgență: "Hai, să salvezi echipa!"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Februarie 2018, 18:53

Ala a fost teren de fotbal? Ce au putut juca acolo?

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Februarie 2018, 18:39

Astia de-abia asteapta ocazia de a lua locul oricarui antrenor de fotbal.In rest ce fac ? Someri ?

nebraska
nebraska  •  25 Februarie 2018, 17:53
Postat de khal_37 pe 25 Februarie 2018, 16:44

Doi dintre antrenorii care ce??? Se lupta?? Ha ha...au ajuns mari antrenori si aia? Sa arbitreze rusinea Romaniei...mama mama ce se mai bat, in latrat.

Prostalaul e prezent.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează