FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-1

Doi dintre cei mai criticați dinamoviști, la un pas de suspendare » Greșeli inutile în meciul cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 16:14

Dinamo s-a impus în fața celor de la Gaz Metan, 3-1, după un meci în care jucătorii lui Cosmin Contra au fost extrem de nervoși.

Dinamoviștii au luat 6 cartonașe galbene, deși meciul cu Gaz Metan, ultima clasată, se anunța unul extrem de facil pentru formația alb-roșie.

Printre "câinii" care au fost avertizați de centralul Adrian Comănescu se numără și doi oameni de bază, Steliano Filip și Sergiu HancaCei doi sunt dintre cei mai criticați jucători în acest debut de sezon din cauza prestațiilor slabe.

Filip și Hanca au fost extrem de nervoși pe durata meciului și au luat două galbene după faulturi inutile, la mijlocul terenului, în minutele 77 și 90+1, când meciul era deja rezolvat.

Cei doi au ajuns la 3 avertismente în acest sezon și dacă vor primi cartonaș în meciul cu CFR Cluj, de miercuri, vor rata partida cu CSM Poli Iași, de duminică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
calinescu_
calinescu_  •  08 August 2017, 20:53

NOTELE LUI CALINESCU: CONTRA 2 ; BRANESCU 5 --- ROMERA 4; MARICI 5; NEDELCEARU 7; FILIP 6;---- ANTON 5; NASCIMENTO 5 ;--- COSTACHE 6; ALBIN 1 ; BUMBA 6; NEMEC 6; (HANKA 7; MAHLANGU 5; SOLOMAO 4); L-AM PIERDUT PE PALICI , L-AM DAT AFARA PE NISTOR IAR BUSULADZICI NU JOACA .....!!!!!! A DISPARUT "DISPECERATUL" SI ECHIPA NU LEAGA ABSOLUT NIMIK ....!!! RUSHINE CONTRA , AI BULVERSAT TOT CU ALBIN .....!!!!

calinescu_
calinescu_  •  08 August 2017, 20:42

BINE CA N-A LUAT ALBIN .....:))))))))))))))))))))))))))) FACEA "AMICUL SAU " CONTRA INFARCT ....!!!! CUM SA INCEAPA MECIUL CU CFR FARA EL ....!!!! EL A OBSERVAT CA DINAMO JOACA MAI BINE IN 10 ...:))))))))))))))))))))))))))) IAR BUSULADZICI NU ESTE INCLUS IN LOT .....!!!!!! ANTRENOR DE DOI LEI .....!!!!!!!!

520143398153430
Pavel Radu  •  08 August 2017, 17:21

Nu daca vor lua , SIGUR vor lua !Filip ia cartonse absolut inutile.In duelurile 1contra 1 este varza .Speram sa ne scape Kievul de el.Lui Hanca se vede clar ca nu-i mai sunt mintile prin Stefan cel Mare !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close