FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doi ex-dinamoviști au răspuns la întrebarea "Care au fost cei mai duri adversari întâlniți"? » Legenda Barcelonei a fost sperietoarea unuia dintre ei

Bogdan Mara (în portocaliu) când juca la Alaves în duel cu Javi De Pedro de la Real Sociedad // Foto: Guliver/GettyImages
Bogdan Mara (în portocaliu) când juca la Alaves în duel cu Javi De Pedro de la Real Sociedad // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 20:43

Florin Bratu și Bogdan Mara au vorbit despre adversarii care li s-au părut extrem de duri în cariera lor de fotbaliști.

Bratu (36 de ani) susține că cel mai greu adversar l-a întâlnit pe când juca la Nantes (în perioada 2004-2007).

"Din campionatul României cei mai dificili adversari erau Goian, Ghionea, Cadu. Eu, fiind atacant, mă întâlneam mai mereu cu ei. Se împărțeau și coate, că așa e fotbalul, fiecare vrea să câștige.

Dar cel mai dur adversar împotriva căruia am jucat a fost Mario Yepes, când era la PSG. Columbianul avea un stil propriu de a se impune. Înaintea unui meci mi-a arătat crampoanele. Străluceau și aveau vreo 5 centimetri", a declarat Bratu la TV Digi Sport.

Bogdan Mara (39 de ani) a jucat în Spania pentru Deportivo Alaves în perioada 2001-2003 și spune că cel mai greu adversar a fost Carles Puyol de la Barcelona.

"Un jucător dificil era Puyol. Treceam de el în viteză, dar la duelurile unu la unu era un zid, era imposibil. Nu puteai să treci de el nici la duelurile aeriene. Era incredibil", a adăugat Mara.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  24 Decembrie 2016, 21:49

Ce înseamnă ex dinamovisti? Acum sunt fecesebisti?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează