FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Doi foști antrenori ai Stelei au găsit marea problemă a echipei lui Reghecampf: "E clar că asta lipsește!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 17:28

Nicolae Dică și Ilie Dumitrescu au comentat ultimele evoluții ale Stelei și ambii consideră că plecarea lui Nicolae Stanciu a destabilizat jocul vicecampioanei. 

”Este clar că Stelei îi lipsește în acest moment Stanciu, pentru că dribla, deschidea jocul și marca din acțiune.

Este adevărat că Boldrin a marcat patru goluri de când a venit la Steaua, dar doar din acțiuni fixe, lovituri libere și penalty-uri și nu din acțiune.

Și Boldrin și De Amorim au nevoie de timp pentru a se integra, dar ar trebui să facă totuși diferența. E clar că le lipsește ceva acolo”, a spus Nicolae Dică la TV Digi Sport.

ȘI ILIE DUMITRESCU SUSȚNE IDEEA

”Steaua și-a pierdut din identitate. E adevărat că Boldrin și De Amorim au câștigat titlul la Astra, dar acolo nu era presiune.

Și eu spun că au nevoie de timp, dar mai spus că ar fi mult mai eficienți cu un alt jucător în spatele atacantului.

Cu un astfel de jucător în spatele lui Alibec, cu Boldrin mai retras, cu De Amorim bine pregătit fizic pe stânga, acum nu mai poate după minutul 60, Steaua va arăta altfel”, a spus și Ilie Dumitrescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
317827231930285
Alfonso Senior  •  25 Octombrie 2016, 08:12

Chiar daca ar aduce cei mai buni jucatori din campionat tot nu ar face o echipa care sa dea randament. Daca nu ai un antrenor care sa stie cum sa-i motiveze ,si sa-i motiveze degeaba. Osa vedeti ca si pe Alibec il termina Reghe ca pe toti ceilalti care au venit la steaua.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Octombrie 2016, 07:50
Postat de observator_federal pe 24 Octombrie 2016, 22:44

Voi chiar credeti ca De Amorim este "mult sub" Chipciu? Cat despre Stanciu, cel care a compromis sansele de calificare ale Romaniei pe care le-a "transferat" Muntenegrului cu un penalty defectuos executat, ce sa mai zici? Or fi prosti ziaristii belgieni sau sunt mincinosi ai nostri?

Esti la post propagandandistule? Nationala Pilifa nu are sanse la Mondial pentru ca nu are valoare, calificarea s-a pierdut cu mult inainte nu cu un penalty ratat in ultimul minut, daca aveam valoare cu adevărat era 5-0 in momentul ala cu acei desculți. ...dar nu avem. Iar la tine la Cluj se intelege mai greu, propagandandist oficial...nici cu o schema nu te prinzi tu

observator_federal
observator_federal  •  24 Octombrie 2016, 22:44
Postat de satyricon pe 24 Octombrie 2016, 19:34

Jucatorii transferati pe bani buni sunt cu mult sub cei plecati si oricum departe de ceea ce trebuie la Steaua! Au plecat Hamroun, Stanciu si Chipciu care si in eclipsa de forma jucau mai bine decat astia care au venit. Boldrin e o catastrofa, alearga in 2 mp, pierde mingea cu regularitate si apoi se opreste, nici macar nu schiteaza gestul de a recupera mingea pierduta. De Amorim e ceva mai bun, dar nu are forta si viteza lui Hamroun. Iar ceilalti sunt de umplutura. Ce sa mai vorbim de Jakolis care nici minte nu are (cum sa faci ce a facut asta in meciul cu ASA??!).

Voi chiar credeti ca De Amorim este "mult sub" Chipciu? Cat despre Stanciu, cel care a compromis sansele de calificare ale Romaniei pe care le-a "transferat" Muntenegrului cu un penalty defectuos executat, ce sa mai zici? Or fi prosti ziaristii belgieni sau sunt mincinosi ai nostri?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează