FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doi foşti antrenori ai Stelei desfiinţează un titular al campioanei: "E un luptător continuu cu o cauză pe care nu o cîştigă" » Alţi doi fotbalişti de top luaţi în vizor

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 10:50

Fostul mare jucător al Stelei, Ilie Dumitrescu, a analizat jocul formaţiei lui Costel Gâlcă din meciul cu CS U Craiova, terminat la egalitate, 0-0.
Acesta a criticat atitudinea lui Alexandru Chipciu şi Adi Popa, doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai campioanei României. Ilie a fost dezamăgit de centrările furnizate de cei doi, care de cele mai multe ori s-au oprit în primul adversar.

”Nu trebuie să te precipiţi şi să încerci să desfaci adversarul, trebuie să fii foarte calm şi să nu intri în stare de presiune. Pe mine altceva mă îngrijorează foarte tare.

Sînt foarte multe momente de joc în care adversarul te lasă să preiei, poţi să centrezi, iar aceste centrări sînt de slabă calitate.

Adi Popa, Chipciu sînt jucători de echipa naţională. Chipciu făcea semn să nu se grăbească nimeni, dar el centrează şi loveşte primul adversar. Chiar dacă terenul este foarte prost, trebuie să ai o centrare de calitate cînd eşti jucător de naţională”, a atras atenţia Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Acest lucru a fost remarcat şi de Mihai Stoichiţă:

" Steaua are probleme mari. Pe atac poziţional, în meciul cu Rapid, a dat vreo 7 centrări în spatele porţii. Aşa nu poţi cîştiga. Au mari probleme la acest capitol. Lor le convin contraatacurile. Keşeru e o pierdere mare, dădea multe goluri.

La Craiova a fost greu şi din cauza terenului, dar cînd ajungi în zonele laterale, avînd posibilitatea să centrezi, trebuie să ai şi precizie.

Steaua a fost clar dezavantajată că n-a primit penalty, dar trebuie să accepţi deciziile arbitrului.

Ţucudean devine o aventură după părerea mea. Mă aşteptam mai mult de la el, să participe mai mult la joc, să aducă mingea în gura porţii. El e o mare enigmă pentru mine la modul cum se prezintă.

Chipciu e în scădere de formă, nu ştiu ce se întîmplă cu el. Adi Popa e un luptator continuu cu o cauză pe care nu reuşeste să o cîştige", a declarat Stoichiţă la Dolce Sport", a spus Mihai Stoichiţă la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
radd1cal
radd1cal  •  02 Martie 2015, 13:55
Postat de mariuss72 pe 02 Martie 2015, 13:45

Inseamna ca te-ai scos bine, bravo, spor in continuare.

La 360 de foi, sunt mai mult decat multumit ! :))))))

mariuss72
mariuss72  •  02 Martie 2015, 13:45
Postat de radd1cal pe 02 Martie 2015, 13:41

Au iesit 2 bilete, ala cu scorurile corecte si altul cu meciuri simple.

Inseamna ca te-ai scos bine, bravo, spor in continuare.

radd1cal
radd1cal  •  02 Martie 2015, 13:41
Postat de mariuss72 pe 02 Martie 2015, 13:23

Am fost aproape, m-a scos Arsenal-Everton, am pus ca se marcheaza peste doua goluri si a fost 2-0. Tu cum te-ai scos cu foile tale? :)

Au iesit 2 bilete, ala cu scorurile corecte si altul cu meciuri simple.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close