FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Doi foști jucători importanți ai FCSB-ului îl sfătuiesc pe Alibec: "Aici ar trebui să lucreze pentru a deveni un jucător mai bun"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 12:10

Petre Marin și Sorin Ghionea, foști fundași la FCSB, au vorbit despre evoluția celui mai bun jucător al roș-albaștrilor, atacantul Denis Alibec, oferindu-i acestuia câteva sfaturi. 

"Când vrea și e concentrat la ceea ce are de făcut, Alibec dă randament 100%. Poate aici ar trebui să lucreze Denis puțin mai mult.

Să fie mai concentrat la ce are de făcut, să lase manifestările pe care le are vizavi de deciziile arbitrilor și atunci cu siguranță va fi un jucător mult mai bun", a declarat Petre Marin, la TV Dolce Sport.

"Alibec e foarte puternic, protejează foarte bine mingea. Poate Gnohere e mai puternic ca Alibec, dar nu e la fel de tehnic. E pragmatic în fața porții și asta îi trebuie unui atacant, să marcheze goluri", a spus și Sorin Ghionea, conform aceleiași surse.

  • FCSB și Dinamo se vor duela azi, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează