FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI, VINERI, 18:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Doi frați din Liga 1 se întâlnesc în meci direct: "Nu știu cu cine vor ține cei din familie"

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2017 13:57

Sepsi Sfântu Gheorghe joacă vineri seară în deplasare la Botoșani, pe terenul unde doi dintre jucătorii săi cunoscuți, Hadnagy și Fulop, au fost idoli până în urmă cu un sezon.

"Vom avea parte de o revenire frumoasă, cred eu. Am fost iubit și apreciat, am încercat mereu să dau maxim pentru Botoșani, echipa care mi-a dat șansa să îmi fac un nume în forbal. Sunt recunoscător celor de acolo, în special domnului președinte Șfaițer. O să fie o bucurie să joc din nou pe Municipal", a spus mijlocașul Istvan Fulop.

Acesta va evolua pentru prima dată în viață împotriva fratelui său, Lorand Fulop: "Nu știu cu cine vor ține cei din familie, le va fi ciudat să ne urmărească în postura de adversari, cu siguranță".

Attila Hadnagy, un alt golgheter al Botoșaniului (29 goluri în 100 de partide) a ajuns la Sepsi: "Botoșaniul este o echipă foarte agresivă, care joacă excelent pe teren propriu. Greu bați acolo! Noi însă nu prea avem ce pierde, mergem să jucăm pe punctele lor și avem moral bun. Ușor, ușor ne intrăm și noi în ritm".

Sebastian Ghinga, Victoraș Astafei și Ionuț Ursu sunt cei trei jucători ai lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe care în trecut au evoluat pentru FC Botoșani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
culaisrl
culaisrl  •  27 Iulie 2017, 16:22

tradatori, ca mai toti secuii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează