FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-0

Doi titulari OUT de la Dinamo » Cum va arăta echipa etapa viitoare

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 08:51

După victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe, 1-0, Cosmin Contra are din nou probleme de lot, neputând să conteze pe doi jucători de bază.

Sergiu Hanca, marcatorul a trei goluri în acest sezon, a primit cartonașul galben, ajugând la patru avertismente în acest sezon, iar fundașul Jose Romera a fost eliminat. Cei doi nu vor evolua în meciul de sâmbătă, cu FC Voluntari.

Astfel, Alin Dudea va evolua pe postul de fundaș dreapta, în timp ce în locul lui Hanca va evolua, cel mai probabil, Valentin Costache.

"Dudea a jucat bine ca fundaș dreapta în meciul cu Viitorul și ne-a ajutat să câștigăm. Sunt sigur că va avea o evoluție bună și contra celor de la Voluntari. Încă nu știu cine va juca în locul lui Hanca, cel care trebuia să fie titular etapa viitoare"Cosmin Contra, la TV Digi Sport

Pentru meciul cu echipa antrenată de Claudiu Niculescu, Contra nu știe dacă va putea conta nici pe Nemec și Nascimento, jucători care au acuzat probleme medicale în ultimele zile.

Cum ar putea arăta Dinamo: Penedo - Dudea, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip - Anton, Mahlangu (Nascimento) - Costache, Bumba, Salomao - Rivaldinho (Nemec)

  • FC Voluntari - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
attila55
attila55  •  22 August 2017, 10:45

Pacat ca Filip va juca etapa viitoare...plin de el si extrem de slab..pase inapoi...faulturi inutile..centrari penibile...petarda !!!!

stoichkov8
stoichkov8  •  22 August 2017, 09:47

Romera "meseriasul" :) In sf. am scapat de el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează