FOTBAL  »  Superliga  »  OPINIE

Domn' profesor, la tablă! Adrian Florea aşteaptă răspunsul de la noul Rapid: "Pustai e antrenor sau nu?"

Articol de - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 17:08

În sezonul ce stă să înceapă, primi-vom mai multe răspunsuri pe care eu, unul, le aştept cu înfrigurare. Înfrigurare nu neapărat că afară se face mai frig pe măsură ce se apropie returul, după ce la final de ianuarie dăduseră ghioceii, ci pentru că fotbalul nostru coboară vijelios către temperatura la care de obicei îngheaţă totul.

Iar pînă la 0 absolut nici nu mai e mult, dacă legea prin Liga 1 continua-vor a o face personaje precum autointitulata impresară-sexy! Dar asta-i o altă discuţie, răspunsul pe care-l aştept, printre multe altele, e dacă domn' profesor Cristi Pustai e sau nu antrenor.

Bine-nţeles c-am aflat că omul are licenţa Pro, că a fost "principal" pe la mai multe echipe în ultimii 7-8 ani şi că a cîştigat bani frumoşi din meseria asta, motiv pentru care probabil că la cea de dascăl n-o să se mai întoarcă decît în pragul pensiei. Cu toate astea, nu-s lămurit pe deplin în ce măsură criticile ce i se aduc, foarte rar pe faţă şi mai des "pe surse", sînt îndreptăţite.

Poate că aţi mai auzit, poate nu, despre Pustai mereu s-a spus că a fost ţinut în spate de alţii. Că a profitat de munca altora. Că el e mai degrabă îndrăgostit de poezie şi de muzica folk. Că e mai boem decît prevede "legea" şi că fotbalul n-a fost, de fapt, niciodată preocuparea-i principală.

La Mediaş, de exemplu, s-a zis c-a fost făcut mare de Eric. La Tîrgu Jiu, c-a beneficiat de munca lui Grigoraş şi de o doză uriaşă de noroc, iar la Tîrgu Mureş că n-a făcut altceva decît să nu dărîme ce zidise Falub.

Acum, în Giuleşti, practic o ia de la 0 şi nu depinde decît de el dacă va deveni, în sfîrşit!, domn' profesor şi-n fotbal. Nu mai există nici umbra lui "Vamă" la "oficială" care poate i-ar fi pus sub semnul întrebării anumite rezultate, lotul încropit cum-necum nu sună rău deloc, pasiunea şi optimismul rar au lipsit tribunelor din Grant, oare de ce ar mai fi nevoie pentru o salvare cu iz de miracol a Rapidului?!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
howard_roark
howard_roark  •  13 Februarie 2015, 07:12
Postat de zweepslag pe 11 Februarie 2015, 22:18

uite ca aparu si DAN-CRETINMAN_ OMUL NOU=omul bou,al formei de stat batjocora istorica impusa de STALIN prin curva lui, ANA PAUKER nimfomana diviziilor tradarii_ TV,fatatoarea excrementului de club de propaganda al armatei ofiŢĂRANILOR tradatori de neam adusi de ANA sa i faca ministrii desi abia stiau sa se semneze, caci adevaratii ostasi ai natiei au preferat SIBERIA decat colaborarea cu bolsevicii carea au ademenit cu functii incultii si oportunistii tradatori de neam, prin "cantecul ei de vipera-sirena spurcata"; criminala evreice bolsevia, care ca M.Ext. a dat iute insula serpilor URSS si a bagat superculta elita a armatei in lagare de exterminare,a decapitat si CARMENUL sa ap

Dankressman, un stroie plin de figuri si traumatiat de tineretea petrecuta in apropierea Rahovei incerca si el sa atace Rapidul. Stroie dankressman, zis si Adrian, este un biet maistru constructor care se sparge in figure printer mexicani... o caricature de oaie plina de cacareze.

howard_roark
howard_roark  •  13 Februarie 2015, 07:10
Postat de ochi_ager pe 12 Februarie 2015, 06:38

I-auzi la el: ”o echipa mica,fugarita,ostracizata,decimata de anii indelungati de comunuism si de capitalism securistoido-ceausist”. Diagnostic: delirium tremens. Cauza: fugărit, ostracizat, decimat de ”colegii” de la balamuc...

Serios? Ai habar de cum a fost sub comunism sau te repezi ca vitelul la poarta noua? Dinamo, Victoria, FC Olt, Flacara Moreni si Steaua =FCSB care au boierit-o in communism, in detrimentul celorlate cluburi.

howard_roark
howard_roark  •  13 Februarie 2015, 07:02
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 12 Februarie 2015, 19:08

Pai sunt cam paralel cu limba respectiva! Nu vrei sa o pui tu perpendicular? Eventual spre coorul lui Gheorghe Gheorghiu-Dej....tatuca voastra..

Bai nea stroie, te dai rotund din sudul californiei? Ai tupeu, intunecatule din Drumul Sarii....

Vezi toate comentariile (43)
Comentează