FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorin Rotariu este nemulţumit de cum s-au comportat suporterii cu el: "Mi s-a părut exagerat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 15:33

În sezonul trecut, mijlocaşul de 19 ani a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, dar anul acesta nu s-a mai ridicat la acelaşi nivel. Dorin Rotariu a vorbit despre probleme pe care le-a avut şi despre plecarea lui Flavius Stoican.

"Pentru mine e un nivel mult mai bun ca cel de anul trecut, chiar dacă alţii nu cred asta. Eu am muncit foarte mult la toate capitolele", a spus Rotariu la Digisport.

Despre plecarea lui Flavius Stoican şi numirea lui Ionel Dănciulescu: "Mi-a părut rău de plecarea lui Flavius Stoican. A fost un antrenor care ne-a unit, care a pus suflet la tot ce a făcut pentru  Dinamo. Ne-a făcut pe toţi să ne avem ca fraţii. Acum cu Dănciulescu sper să rămînem la fel. E un om care ne cunoaşte şi nu ne ia de la zero"

Despre incidentele cu fanii lui Dinamo: "Cînd am venit la Dinamo, am venit cu sufletul. Am fost trup şi suflet pentru Dinamo. Nu ştiu ce au crezut suporterii cînd am semnat contractul de impresariat, dar faptul că m-au înjurat mi s-a părut exagerat. Şi a fost în continuu şi m-au afectat. Mai ales că nu mi s-a părut normal. Dar m-a ajutat acest moment, m-am maturizat"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 02:04
Postat de bamse1901 pe 21 Noiembrie 2014, 19:15

adevarul e ca anul trecut ai dat o pasa superba lui Varela in semifinala, cu adevarat ai fost bun

.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 02:04
Postat de 1745flo pe 21 Noiembrie 2014, 21:36

daca o sa joci fotbal cu adevarat, suporterii trec multe cu vederea...

este adevarat. e mai mult rezerva, nu prea mai arata nimic special. nici ieri seara, la medias, nu s-a remarcat prin absolut nici o faza. e drept, cand a intrat el dinamo era in inferioritate numerica, trebuia sa asigure defensiv banda dreapta, mai putin a mai contat faza ofensiva. tactic a jucat bine, ieri s eara, nu i se puteau cere minuni.

1745flo
1745flo  •  21 Noiembrie 2014, 21:36

daca o sa joci fotbal cu adevarat, suporterii trec multe cu vederea...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close