FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV - STEAUA, DUMINICĂ, 8 MARTIE, LIVE PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO, ORA 15:30

Dorin Taban: "Protestul nostru împotriva conducerii va continua pînă la finalul campionatului"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2009 00:00

“Ciobi”

Cînd alţii sar degeaba la gîtul arbitrilor, Ciobotariu nici măcar n-a pomenit
despre penalty-ul care nu i s-a acordat la Cluj!

Etapa inaugurală a returului a stîrnit destule polemici privind arbitrajul. Una dintre fazele controversate s-a petrecut în Gruia, unde CFR a depăşit-o la limită, printr-un gol înscris spre final, pe CS Otopeni, penultima clasată. Faza s-a petrecut în minutul 64, la scorul de 0-0. Analizînd-o la Recurs, pe GSP TV, Ion Crăciunescu a apreciat că intrarea portarului clujean Nuno Claro asupra lui Liviu Ganea merita sancţionată cu fault şi, implicit, CU PENALTY. “Centralul” Mugurel Drăgănescu a lăsat însă jocul să meargă. Crăciunescu a completat cu  “arbitrul era obligat să ia şi o măsură disciplinară contra portarului. În conformitate cu regulamentul, trebuia să-l elimine”. Probabil că şi aşa, CFR tot ar fi cîştigat, dar să fim de acord şi că meciul putea căpăta o altă turnură.
În asemenea condiţii, să gîndim că nimeni nu s-ar fi mirat, ori nu s-ar fi mirat foarte tare, dacă oaspeţii l-ar fi acuzat pe arbitru că I-A NEDREPTĂŢIT FLAGRANT în clipa în care a închis ochii la bodicecul lui Nuno Claro. Cu siguranţă că, în situaţia lor, alţii ar fi ţipat ca muşcaţi de şarpe. La urma urmei, fără să încurajăm astfel de manifestări, cei din Otopeni chiar ar fi avut motive să protesteze.
Surprinzător, antrenorul oaspeţilor, Liviu Ciobotariu, nu s-a referit deloc, nici măcar în treacăt, la faza cu pricina. Într-adevăr, fostul internaţional, 32 de selecţii, i-a reproşat lui Panin că n-a trimis mingea în out, ci i-a pasat-o lui Ruiz pentru golul din minutul 88, deşi un adversar era căzut pe gazon, dar atît. N-A SUFLAT O VORBĂ despre eroarea comisă de Drăgănescu, în ciuda faptului că ea i-ar fi putut servi ca alibi pentru înfrîngere. Chiar mai mult, “Ciobi” a recunoscut că “victoria CFR-ului e meritată”, cum au şi stat lucrurile. 
Într-o lume în care atîţia tehnicieni, dar şi conducători, ţipă fără motiv şi contestă fără noimă, adesea la decizii mai puţin importante, Ciobotariu s-a dovedit excepţia de la regulă. Modul în care a reacţionat la Cluj atrage atenţia asupra unui antrenor de 38 de ani, al cărui prim succes profesional se leagă de promovarea Otopeniului în Liga I. Victimă a proastelor obiceiuri din fotbalul dîmboviţean, s-a trezit însă repede dat afarĂ. Abia după ce a eşuat în încercările cu Mărgărit, cu Jesici şi cu Bucurescu, clubul din marginea Capitalei şi-a adus aminte de el şi l-a chemat să salveze o corabie ajunsă la un pas de naufragiu. Pare să fie tîrziu, ceea ce nu anulează însă fair-play-ul lui Ciobotariu. Dimpotrivă, îl scoate în evidenţă, ba îl şi ridică la rangul de exemplu.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
 •  02 Martie 2009, 20:46

cristyy_78 ,tu cred ca esti fiul lui argaseala sau becali a infiltrat pe cineva aici sa il apere.stelisti adevarati nu vor fi niciodata de partea lui,asta e sigur ASA CA CEL PUSI DE BECALI LASATI-VA NU MERGE

 •  02 Martie 2009, 20:08

Daca toti ne-am face toti conturi la CEC, BT sau Carpatica,si ne-am inchide conturile de la bancile straine, i-am putea lasa in izmene pe bancherii straini, vinovati de furt prin dobanzile mari percepute la creditele pe care le dau in Romania!!!

 •  02 Martie 2009, 19:42

sa incercam sa-i ignoram pe conducatorii stelei si sa ne sustinem echipa asa cum trebuie.Echipa are nevoie de suportul nostru nu sa injuram mereu familia becali mai lasati-l in pace ca a bagat o gramada de bani voi nu ganditi k daca pleaca altii cu bani nu prea mai sunt sa bage in echipa si sa puna si sufletHaideti sa incercam sa uitam de el si sa ne incurajam echipa noastra cea iubita

Vezi toate comentariile (12)
Comentează