FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - BRĂNEŞTI 1-1

Dorinel Munteanu: "Ne-a lipsit şansa, dar sper să ne menţinem poziţia pînă la finalul anului"

dorinel munteanu
dorinel munteanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a spus că echipa sa a dominat jocul în partea secundă, dar că au fost lipsiţi de şansă.

 

"Sunt nemulţumit pentru faptul că nu am câştigat. Au fost două reprize diferite, prima modestă din partea noastră, iar a doua în care am dominat total jocul, ne-am creat multe ocazii. Din păcate cred că am avut ghinion. Ne-a lipsit total şansa. Sunt mulţumit de felul cum au arătat jucătorii mei din punct de vedere fizic, ţinând cont că ne apropiem de finalul primei părţi a campionatului şi îmi doresc să menţinem acest ritm şi în ultimele patru jocuri din acest an. Sper să ne menţinem poziţia din clasament până la finalul anului", a spus Munteanu la conferinţa de presă de la finalul partidei.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
renegatul_
renegatul_  •  13 Noiembrie 2010, 08:20

Pt stai linistit, ca nu mai e mult pana departe, mic cu mic se face mare... si o sa vezi surpriza la sfarsit.

angel666
angel666  •  12 Noiembrie 2010, 23:17

otelul da o palma tuturor interlopilor (becali,iancu ,borcea, etc. dovedind inca o data ca la un club de fotbal trebuie profesionism, munca si rabdare.si la fel o palma presei din romania care prefera sa-l filmeze pe becali mulgand oile in loc sa de-a despre fotbalul adevarat. felicitari otelul cu recursuri minime rezultate maxime.

forza.otelul
forza.otelul  •  12 Noiembrie 2010, 20:53

Branestiul va mai face victime, asa echipa mica cum e ... la Vaslui au luat-o cu 1-0 dupa un meci f. bun, acasa merge ceas, asa ca pana la urma e bun si 1 punct. De cate ori face Otelul cate un egal, toti frustratii, ai caror echipe au fost invinse de Otelul, apar sa ne cante prohodul ... :)) Sunteti jalnici, tot sperand sa ne impiedicam si sa cadem din fruntea clasamentului. FORZA OTELUL !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează