FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, VINERI, ORA 20:45, LIVE PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Dorinel Munteanu: "Nu cred că Steaua va reuşi să-şi atingă obiectivele"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2009 00:00

Fostul tehnician al Stelei Dorinel Munteanu consideră că vicecampioanei îi va fi foarte greu să se implice în lupta pentru titlu şi spune că lipsa achiziţiilor va afecta echipa pe termen lung.

"Nu se poate face performanţă fără achiziţii, fără bani, nu cred că-şi vor atinge obiectivele. Aceasta este strategia clubului, nu ştiu exact ce se vrea şi care au fost discuţiile acolo.

Returul va fi foarte disputat., sînt multe echipe care vor titlul iar asta nu poate decît să crească nivelul întrecerii interne. Cred că ar mai fi trebuit aduşi cîţiva fotbalişti care să facă diferenţa în favoarea Stelei" spus Munteanu la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  27 Februarie 2009, 18:57

DORINELE, EU SUNT FAN CRAIOVA, DAR ITI SPUN UN LUCRU E URIT SA MAI VORBESTI DE STEAUA, DACA AI PLECAT DE ACOLO.LACATUS ARE SANSA LUI LASAL SA/SI FACA TRABA ASA PROASTA BUNA CUM O FI. ARE DREPTUL SA AIBE ACEASTA SANSA. SI/A CISTIGATO PE TEREN IN CULORILE ALEA ROSII SI ALBASTRE CIND A SCRIS ISTORIE PENTRU FOTBALUL ROMANESC.VOI SUNTETI GENERATIA DE AUR FARA NICI UN TROFEU.

 •  27 Februarie 2009, 18:14

mai lasane dorinele, daca ereai tu sigur le atingea, ori cu tine ori cu laca si cu cine o mai veni dupa el...nimeni nu va face nimic atat timp cat becali ramane la steaua, deja nea stricat imaginea, nea stricat echipa si cine stie ce se va mai intampla, probabil o sa ajungem sa si retrogradam cu el, se crede dumnezeu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează