FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dorinel Munteanu nu-l vede bine pe Constantin Gâlcă: "Îmi pare rău pentru el, dar Steaua nu face faţă ritmului"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 21:27

Dorinel Munteanu, fostul antrenorul al Stelei, a vorbit despre şansele "roş-albaştrilor" la cîştigarea unui nou titlu după despărţirea de Laurenţiu Reghecampf.
"Eu cred că cei de acolo trebuie să-l susţină mai mult pe Gâlcă. S-a terminat «era Reghecampf», au plecat jucători importanţi şi nu cred că Steaua va mai repeta evoluţiile din ultimii ani. Nu cred că vor duce ritmul, mai ales că şi Astra şi Petrolul s-au întărit foarte mult.

Trebuie să realizaţi că randamentul nu va mai fi ca în urmă cu doi ani. Mai pot cîştiga campionatul, dar le va fi foarte greu. În plus, dacă ne raportăm la toate competiţiile în care sînt angrenaţi, nu cred că vor face faţă ritmului fără jucători. Îmi pare rău pentru Costel, ar merita o echipă bună la Steaua", a spus Dorinel Munteanu la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
ainraymon
ainraymon  •  23 Iulie 2014, 11:10

Cine-si da cu parerea???

dani.
dani.  •  23 Iulie 2014, 10:28

In primul rand,Dorinel a spus ca noul antrenor al Stelei,nu dispune de lotul din ultimii doi ani,nu a spus ca Galca nu face fata.In al doilea rand,de abia a venit baiatul,de fapt de cand a venit Galca la Steaua,i s-au pus bete-n roate din partea presei mai ales.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iulie 2014, 09:01
Postat de steaua13 pe 23 Iulie 2014, 08:30

As dori sa ne spuna cu cine s-a intarit Astra.Din cate imi amintesc la ultimele 2 meciuri aveau 13,14 jucatori. Despre ce vorbim???

ce treaba are dilema ta cu subiectul de fata ?..))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează