FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Dorinel Munteanu: "Nu mă interesează rezultatele adversarelor. Important este să luam noi puncte"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Dorinel Munteanu, antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, a declarat că nu este interesat de rezultatele obţinute de adversarele din Liga 1, adăugînd că îşi doreşte ca echipa sa să obţină cît mai multe puncte în următoarele meciuri.


Dorinel Munteanu, antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, a declarat că nu este interesat de rezultatele obţinute de adversarele din Liga 1, adăugînd că îşi doreşte ca echipa sa să obţină cît mai multe puncte în următoarele meciuri.

"Nu mă interesează rezultatele celorlalte echipe. S-a întîmplat ca în această etapă să existe rezultate care să ne fie favorabile, dar asta nu contează. Eu mi-am felicitat jucătorii pentru punctul obţinut, a fost un punct muncit. Eu cred că meritam victoria după felul în care s-a desfăşurat jocul, dar asta e", a spus Dorinel Munteanu.

"Datorită poziţie din clasament, există din ce în ce mai mulţi patroni care se uită cu invidie la noi, dar nu mă interesează. Noi o să să ne continuăm munca, o să ne vedem de treaba noastră. De Poli Timişoara îmi este cel mai frică, urmează meciul direct care va face puţină lumină în clasament", a declarat Dorinel Munteanu la matinalul de la Dolce Sport.

"Sînt fericit că avem doi jucători convocaţi la echipa naţională. Mă bucur că Răzvan a observat randamentul pe care l-au dat la Galaţi. Sînt sigur că se vor descurca foarte bine", a adăugat Munteanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
neil_10
neil_10  •  15 Noiembrie 2010, 23:16

la tim nu trebuie sa pierdem... sper ca baietii vor sa nu pierdem... trebuie sa ne facem jocul ... si restul e OK felicitari pentru Rapa si Ilie... nu stiu daca vor juca dar este o mare realizare pentru ei , echipa si club! Forta 1.Otelul!

ovalentin
ovalentin  •  15 Noiembrie 2010, 22:18

nu trebuie sa va fie frik baieti,ati demonstrat ca puteti,mingea este aceiasi si jucam 11 contra 11,un punct castigat la timisoara e foarte bun dar dak putem sa le luam pe toate e si mai bine,dar indiferent de rezultat noi suporterii adevarati ai otelului galati o sa fim intodeauna alaturi de echipa atat la bine cat si la greu.Forza Otelul

renegatul_
renegatul_  •  15 Noiembrie 2010, 21:39

Dorinele, sper sa joace baietii cu tupeu, nu trebuie sa joace cu teama, de fapt nici n-are de ce sa le fie, ca doar nu joaca cu Ac Milan. 3 puncte luate si gata! Suntem campioni de toamna pe merit! Forza Otelul! Forza Galati!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează