FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dorinel out! » Cine va fi noul antrenor al Astrei: "Ei sînt armata mea, eu sînt căpitanul"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2015 12:46

Dorinel Munteanu a fost demis de la Astra, după ultimele rezultate, 6 meciuri fără victorie.

15:50

UPDATE Președintele Comitetului Director al Astrei, Petre Buduru, a explicat pentru Mediafax care au fost motivele alegerii lui Șumudică pe banca Astrei: " Dorinel Munteanu şi-a dat demisia ieri şi am zis noi că Şumudică este cea mai bună soluţie. A mai fost la noi, cunoaşte echipa, o preia din mers. El va fi antrenorul până la finalul acestui campionat, bineînţeles cu opţiune de prelungire. Obiectivul este clasarea pe un loc pentru Liga Europa".

13:45

UPDATE:  Dorinel Munteanu a confirmat pentru Digisport informația demiterii sale: "Da, este adevărat, mi-am dat demisia de la Astra. Nu este momentul acum să fac alte comentarii. Veţi afla mai multe la momentul potrivit".

Știrea inițială

Marius Șumudică i-a luat locul lui Dorinel pe banca deținătoarei Cupei României și a anunțat că a s-a înțeles cu oficialii echipei. Mai rămîne doar ca actele să fie semnate.

"Am semnale că astăzi mă vor contacta cei de la Astra. M-a sunat cineva și mi-a spus că se gîndesc să-l schimbe pe Dorinel și să mă pună pe mine", declarase în primă fază Marius Șumudică pentru GSP.ro

Ulterior, Șumudică a confirmat informația în direct la Dolcesport :

"Am bătut palma! Nu m-a interesat partea financiară. Știu cum stau lucrurile acolo, știu jucătorii. Am vorbit și cu domnul Buduru. Am obiectiv calificarea într-o cupă europeană. Dacă se vor înțelege cu Dorinel, azi voi avea primul antrenament.

Ei sînt armata mea, eu sînt căpitanul. Mi-a fost greu să stau acasă. Într-un final sper să ne bucurăm pentru o calificare în cupele europene. Nu mi s-a cerut special o calificare, însă mi-au spus că e ok dacă voi reuși. Dacă ne vom califica în cupele europene probabil că voi rămîne acolo și din vară".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
10204134411099846
Dora Aurora  •  28 Aprilie 2015, 20:51

Locuri de Munca - Operator OnLine ! Solutii Ingenioase pentru Combaterea Crizei Economice din Romania ! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc Piramidal! Castigurile sunt garantate! Trimite-mi mail la [email protected] pentru detalii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Aprilie 2015, 20:15

Pai parca Astra nu a primit licenta pentru cupele europene sau ma insel ?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Aprilie 2015, 19:52

a mai fost sumudica la astra o data,si a plecat ,vorbind urat de niculae,iata ca nici sumudica nu are coloana,sa nu il mai laude rapidistii atat ! cat despre dorinel,este doar o *** de an trenor,pacat de ce a fost ca fotbalist !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează