FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 1-0

Dorinel Munteanu: "Steaua nu m-a impresionat cu nimic"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2009 00:00

Fostul tehnician al Stelei, Dorinel Munteanu, a comentat prestaţia Stelei în meciul de la Braşov, declarînd că nu a remarcat nimic bun în jocul roş-albaştrilor:

"Steaua nu m-a impresionat cu nimic. Cred că vor reuşi doar o calificare în Cupa UEFA, de titlu sau de Liga Campionilor nu mai poate fi vorba. Presiunea este foarte mare pe umerii jucătorilor", a declarat Dorinel Munteanu la televiziunea sportro.

Fostul tehnician al Stelei, Dorinel Munteanu, a comentat prestaţia Stelei în meciul de la Braşov, declarînd că nu a remarcat nimic bun în jocul roş-albaştrilor:

" Steaua nu m-a impresionat cu nimic. Cred că vor reuşi doar o calificare în Cupa UEFA, de titlu sau de Liga Campionilor nu mai poate fi vorba. Presiunea este foarte mare pe umerii jucătorilor", a declarat Dorinel Munteanu la televiziunea sportro.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  08 Martie 2009, 18:43

lacatus s-a intors la echipa k sa ne demonstreze k nu are demnitate...k nu este antrenor,stiam deja...

red.blue
red.blue  •  08 Martie 2009, 17:51

Am pierdut ca brasov a fost clar mai buni decat steaua ,mai bine asa decat sa castigam prin furt.Inteleg ca Lacatus face poate dar nu cred ca e antrenor si cu cat mai repede pricepe cu atat mai bine!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează