FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorința unui mare dinamovist, după ce a obținut licența de antrenor B+A : "Aşa aş antrena şi eu Dinamo"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 20:15

Nu mai puțin de 22 de foști fotbaliști, printre care și Florin Bratu, au obținut astăzi licența de antrenor UEFA B+A.

Fostul atacant dinamovist, acum antrenor la juniorii republicani ai "câinilor", a vorbit despre planurile sale de viitor, dezvăluind că își dorește foarte mult să antreneze Dinamo, echipa sa de suflet.

"A fost un an foarte bun, în care am învăţat destule lucruri, felicit şcoala de antrenori şi Federaţia Română de Fotbal pentru că în aceste cursuri ne-au dat o direcţie foarte modernă. Eu antrenez de doi ani şi jumătate, nu am vrut să ard nişte etape, am luat-o de jos de la copii şi juniori, de la Liga a III-a şi îmi doresc uşor-uşor să antrenez echipe cât mai mari.

Îţi trebuie curaj pentru orice, dar e adevărat că fotbalul în România este într-un uşor recul. Dar dacă eşti foarte bine pregătit şi ştii ce ai de făcut poţi face lucrurile bine. Eu cred că există în continuare materie primă în România.

Mi-aş dori să lucrez cu Dănciulescu, pentru că aşa aş antrena şi eu Dinamo. Este unul dintre obiectivele mele peste câţiva ani", a spus "Mitraliera" la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
belagio
belagio  •  12 Ianuarie 2017, 03:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  12 Ianuarie 2017, 00:35
Postat de tatutzu pe 11 Ianuarie 2017, 23:55

În rândul doi, al doilea din stânga e Luțu?

Da, pentru ca Lutu ramane repetent in fiecare an, dar acum se pare ca a luat si el patalamaua la mana si poate sta linistit pe banca langa Mache, ca al 2-lea om de legatura intre jiji si regheblat. Mai exista si varianta de rezerva, adica sa apara FC MetaloStar si cum pe reghe nu-l lasa nevasta sa antreneze la liga a 5-a, jiji il pune pe Lutu antrenor ca merge, are categoria B + A + C + D + X.

tatutzu
tatutzu  •  11 Ianuarie 2017, 23:55

În rândul doi, al doilea din stânga e Luțu?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează