FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Două dintre superstarurile din Premier League remarcate de MM Stoica în urmă cu câțiva ani: "Știți cine erau?"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 17:25

Mihai Stoica a explicat cum a remarcat doi dintre fotbaliștii de top care sunt acum în Premier League. Se întâmpla când aceștia erau niște anonimi, în timp ce oficialul FCSB urmărea jucători pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf, care era antrenor în acel moment. 

"Am fost la meciuri în liga a doua din Franţa. Eu ştiu nivelul de acolo, am fost la un meci să văd un jucător, îl chema Yohann Riviere. Mi-am găsit hârtiile când am mutat biroul şi încercuisem doi fotbalişti. Era un meci Le Havre-Grenoble, parcă, nu mai reţin bine meciul. Ştiţi cine erau fotbaliştii?

Mahrez şi cu Mendy! De Mendy m-am interesat că nu aveam dublură la fundaş stânga. Avea 18 ani şi am zis: „Aoleu, ce jucător!”. Am fost la un alt meci ca să-l iau pe Maurice Dale, la un meci de baraj pentru promovare în Ligue 1, la Arles Avignon, am văzut un jucător şi am zis: „Gata, ăsta este!”. Andre Ayew era!

E o satisfacţie imensă când vezi că te confirmă timpul. Am fost la un meci la Modena, am văzut un fundaş dreapta şi am zis: „Mamă, cât de bun e ăsta!”. Nu trebuie să fii un mare artist să vezi un mare jucător.

Ayew era prea bun, dar te verifici cumva. Mendy era fundaş stânga şi era un copil. Iar Mahrez a ajuns cel mai bun jucător străin din Premier League şi a luat titlul cu Leicester. Spune-mi şi mie ce conducător din România se mai ocupă de aşa ceva", a zis Mihai Stoica pentru Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
roadghost
roadghost  •  17 Noiembrie 2017, 10:49

In puscarie, MM stoica a invatat despre time bending, a "indoit timpul" cu cateva carti si a folosit principiile nou-invatate pt a descoperi jucatori care se remarcau cand el nici nu se nascuse...asta da realizare de exceptie!! Time-transcending scouting cica de numeste

478550269193840
Alexandr Piftorideadco  •  17 Noiembrie 2017, 06:25

eu i-am descoperit pe cristiano ronaldo si pe messi dar nu m-a ascultat nimeni.acum am fi avut cel mai bun cuplu de atacanti in liga a cincea.

paul.o.53
paul.o.53  •  17 Noiembrie 2017, 02:24

Eu i-am descoperit pe Coppola si pe Spielberg ; eram la un festival si mi-am zis :" Bai ce regizori !!!". Am vrut sa-i iau la Buftea dar ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează