FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-2

Două dintre transferurile Stelei l-au dezamăgit pe Reghe în meciul cu Botoșani » Cine s-a remarcat din echipa Stelei

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2016 14:37

Steaua a învins pe FC Botoșani, 2-0, grație golurilor marcate de Hamroun și de Florin Tănase. Astfel, echipa roș-albastră a obținut a treia victorie din tot atâtea meciuri disputate în Liga 1. 

Steaua a avut o evoluție foarte bună în repriza a doua, când a și reușit cele două goluri. Florin Tănase și Aganovici au fost cei mai buni oameni ai lui Reghe, primind nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

La polul opus s-a aflat Ovidiu Popescu. Mijlocașul stânga a avut o evoluție dezamăgitoare și a primita nota 4. Tot slab au evoluat și Tudorie, Bourceanu și Dan Popescu, care au primit nota 5.

note

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (182)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 August 2016, 11:03

Fl tanase a jucat tot meciul in offside.Si la faza golului norocos a fost in aceeasi pozitie.Mai are pana sa castige experienta necesara jocului unui varf de atac veritabil.De genul Golubovici.Din pacate si acesta va pati ca si Tade. *Mafia* de care vorbiti vrea sa-l vanda pe tanar.In speranta ca vor gasi fraierii..

ticbis
ticbis  •  13 August 2016, 21:06
Postat de catalynn pe 13 August 2016, 16:29

Desi la început nu imi displăcea alde Băse , la finalul mandatului al doilea imi venea sa flegmez televizorul numai cand ii vedeam moaca. In cazul lui jiji e acelasi sentiment doar ca amplificat de 100 de ori, iar in ce-i priveste pe jijisti sunt mai scârbavnici decat cei mai josnici adulatori ceaușiști care mai apăreau la TV in alea 2 ore de program cand eram mic ... Cu toate astea, ca roman si pt fotbalul romanesc m-as bucura ca FCSB sa ii scoată pe mercenarii arabilor, insa realistic vorbind șansele sunt strict teoretice ... In plus, cum FCSB este scriptic dpdv al palmaresului continuatuarea Stelei, cand se va reveni la Steaua (io zic ca in maxim ani scăpam de jiji) nu mi-ar conveni ca peste ani sa râda lumea de noi ca am pierdut ca Dinamo la Sofia in anii '50, destul ca sub "aripa" lu' jiji in CL avem un palmares mai mult decat jenant desi începusem bine cu acel 4-1 la Kiev ....

Am inteles ca tu, un vechi si patimas stelist, ti-ai dori la Steaua in locul lui Gigi Becali pe asta: http://blogsport.gsp.ro/andries/2016/08/13/ce-inseamna-sa-ai-scoala/ Nu-ti cer sa citesti articolul, ar fi prea mult pentru tine, te rog doar sa te uiti atent la poza. Daca ti-ar placea ca Steaua sa devina vreodata asa ceva... Dumnezeuleee, e sinistru!!!

ticbis
ticbis  •  13 August 2016, 19:30
Postat de samertx pe 13 August 2016, 18:26

Mie, cel puțin, mi se pare că-i afacere nomadă. Și ăsta s-a stabilit la noi, cu neamuri, cu tot. :))

Multe neamuri s-au stabilit la noi in tara de-a lungul veacurilor: sasi, secui, turci, tatari, lipoveni, cehi, sarbi, bulgari, evrei, mai nou arabi, chinezi.... Toti cei ce s-au integrat in poporul nostru sunt acum romani. Fiecare dintre ei au contribuit in felul lor propriu la civiliziatia si cultura actuala a romanilor. Daca n-aveam lipoveni, n-am fi stiut gustul borsului de peste si nu l-am fi avut niciodata pe Patzaichin; daca n-aveam machedoni n-am fi stiut niciodata care e gustul adevarat al branzei de *** si nu i-am fi avut niciodata pe Hagi, Caragiale, Caramitru; daca n-am fi avut turci niciun roman n-ar fi stiut cum se prepara o cafea la nisip si nici ce gust au halvaua, baclavalele, sarmalele si micii la gratar; daca n-am fi avut arabi niciun roman n-ar fi gustat pana acum shaorma si nici n-ar fi dansat dupa manele la nunta; daca n-am fi avut secui am fi baut doar tuica de Pitesti si in niciun caz palinca; daca n-am fi avut sasi Biserica Neagra din Brasov nu s-ar fi construit niciodata; daca n-am fi avut greci romanii n-ar fi avut acum nici macar Marea Neagra... In fine, nu pretind nimanui sa inteleaga ce-am incercat sa scriu eu aici, acum... romanii sunt acum asa cum sunt... asa cum ii vad zilnic dezvaluindu-se chiar aici, pe un site amarat de sport... Din punctul meu de vedere, chiar nu vad nimic romanesc in ei... asta este... asa a fost sa fie cu neamul asta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (182)
Comentează