FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 3-1

Două legende de la Steaua sunt fascinate de un jucător de la Viitorul: "E un mic Sergio Busquets"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2017 17:31

După Viitorul - Steaua 3-1, Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, foști jucători ai echipei roș-albastre, l-au lăudat pe Dragoș Nedelcu, mijlocașul echipei lui Hagi.

"Trebuie să remarc schimbările efectuate de Gică. Mai mereu îl băteam la cap și îi spuneam să promoveze jucătorii foarte buni, dintre cei tineri, că el mai aducea jucători mai în vârstă, cu experiență.

În meciul cu Steaua cei mai buni jucători au fost Coman, Casap și Nedelcu. Toți crescuți de Hagi.

Nedelcu este din ce în ce mai bun. Nedelcu este un mic Busquets. E foarte inteligent, joacă bine în zona aceea. Îmi place din ce în ce mai mult", a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

"Nedelcu joacă foarte bine. Face un pressing de întâmpinare excelent. Este foarte inteligent și îmi place mult de el. A fost imperial cu Steaua" Ilie Dumitrescu

7
a fost nota primită Nedelcu din partea Gazetei Sporturilor după Steaua - Viitorul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
calinescu_
calinescu_  •  20 Martie 2017, 17:11

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ASTIA LUCREAZA PE POST DE PROMOTORI SAU DE COMENTATORI ???? NEDELCU SARACU NU STIA CUM SA DEA ION MINGE CAMND IL INJURA HAGI IN PRIMA REPRIZA ...!!!! HAGI ARE 2 FOTBALISTI : PE BOLI SI PE FLORINEL COMAN ....!!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Martie 2017, 22:44

Poate....Sergiu Bosket !!!

1716493408582631
Robert Szi  •  19 Martie 2017, 18:53

daca si busquets e exemplu de urmat.. inseamna ca habar nu am de fotbal.. un trisor.. o balerina

Vezi toate comentariile (8)
Comentează