FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

Două lucruri care nu s-au văzut la TV în prima repriză dintre Dinamo și CFR Cluj

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 21:56

Dinamo și CFR Cluj au intrat la pauză la egalitate, scor 0-0, însă fanii gazdă n-au fost deloc impresionați de jocul echipei lor.

1. Un singur dinamovist aplaudat

Diogo Salomao (29 de ani) a fost titular la mijlocul lui Dinamo, iar în momentul intrării la cabine, la pauză, a fost singurul jucător aplaudat de cei 2000 de dinamoviști prezenți la stadion.

2. Bokila cerut afară

Suporterii și-au pierdut răbdarea cu Bokila și i-au cerut lui Miriuță pe parcursul primei reprize de mai multe ori să-l schimbe pe atacant. Același lucru s-a întâmplat și când jucătorii și antrenorul au intrat la vestiare.

Miriuță n-a ascultat de vocea tribunei, dar a făcut totuși o schimbare la pauză și l-a băgat pe teren pe Nemec în locul lui Rivaldinho, începând repriza secundă cu două vârfuri de meserie.

Bokila a părăsit până la urmă terenul în minutul 69, în huiduieli copioase. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează