FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Două oferte surpriză pentru Mike Temwanjera » Atacantul vasluian ar putea rămîne în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 21:59

Mike Temwanjera, 32 de ani, nu duce lipsă de oferte după ce FC Vaslui a fost retrogradată în Liga B din cauza problemelor financiare.
Atacantul din Zimbabwe are deja două oferte din partea nou-promovatelor FC Clinceni şi CSMS Iaşi. Moldovenii i-au adus deja pe Branko Grahovac, Cristi Munteanu şi Milan Mitici. ”Am adus jucători care să joace şi cu inima, vom mai aduce şi alţii. Temwanjera e una dintre soluţii”, a confirmat preşedintele CSMS, Florin Prunea, conform vrn.ro.

“Acum aştept să termine copiii şcoala pentru a putea pleca şi noi într-o vacanţă. Într-adevăr, mi-au făcut o ofertă, însă le voi răspunde săptămîna viitoare. Deocamdată nimic nu e sigur”, a declarat Mike Temwanjera.

39 de goluri a marcat atacantul în 174 de meciuri în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
draxter
draxter  •  22 Iunie 2014, 02:18

Bafta Mike!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează