FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA

Două pierderi grele în tabăra Stelei pentru ultimul meci din campionat

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 21:48

Steaua va avea doi jucători indisponibili pentru meciul de săptămâna viitoare, din ultima etapă a sezonului regulat, cu ASA Târgu Mureș.

Portarul Florin Niță și fundașul dreapta Gabi Enache au văzut câte un cartonaș galben în meciul cu Gaz Metan și vor fi suspendați pentru cumul de avertismente.

Un alt jucător care putea primi un cartonaș galben și să fie suspendat etapa viitoare a fost Denis Alibec, care a căzut în careu la un duel cu un adversar și a cerut lovitură de la 11 metri.

Centralul a lăsat însă jocul să continue și nu a dictat lovitură liberă pentru medieșeni în urma simulării și automat cartonaș galben atacantului stelist.

Citește și: Becali a luat foc după egalul de la Mediaș: "Suntem ca la circ, nu jucăm nimic. E inadmisibil! Bă MM, noi jucăm ceva cu mingea la antrenamentr?!" » Recunoaște că și-a sunat spionul de pe bancă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  27 Februarie 2017, 12:14

Lipsa lui Enache este benefica pentru Steaua,nu..."o pierdere grea"! Autorul articolului nu stie cum se face ca joaca aces antitalent numit Enache ???

scorpiongab
scorpiongab  •  27 Februarie 2017, 09:28
Postat de Gherghe Sebastian pe 27 Februarie 2017, 08:44

Eu am mai zis cu alta ocazie,ca a plecat Popa si a venit Alibec cersetorii de lovituri de 11m.Asemenea simulari pe vremuri le facea numai Crsan de la Stiinta Craiova.

Gheorghe ai dormit,fa nani in continuare , nu ai vazut meciul

andrei.f
andrei.f  •  27 Februarie 2017, 08:45

Alibec trebuia să primească 11 m, a fost clar faultat. Mă tem că, autorul nesemnat al acestui articol este faultat, la cap !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează