FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Două surprize pregătite de Contra pentru meciul cu Botoșani: "Îi iau în lot" » Anunț despre revenirea lui Lazăr

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 17:43

Cosmin Contra a vorbit la conferința de presă de azi despre meciul de mâine seară cu FC Botoșani, care va începe la ora 21:00, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

A comentat și situația lui Vali Lazăr, care nu va rămâne la formația qatariană Al-Sailiya, asta pentru că arabii nu au vrut să achite cei 250.000 de euro pentru a-l transfera. 

"În principiu, îi voi convoca pe Anton și pe Albin pentru acest meci, asta dacă nu cumva se va întâmpla ceva la antrenamentul de azi.

Sper să vină câți mai mulți oameni. Botoșani e o echipă care a demonstrat că știe să joace fotbal. A început mai prost meciul cu CFR, dar apoi au controlat destul de mult partida. Puteau câștiga acel joc. 

La primul meci pe banca lui Dinamo am suferit contra acestei echipe. Nu a făcut schimbări multe și chiar s-a întărit bine. Vreau ca toată lumea să fie concentrată și apoi avem timp să ne gândim la meciul de joi.

La primele meciuri întotdeauna se simte în joc o anumită problemă, rodajul se face în 2-3 luni de zile. Toate echipele suferă, am suferit și noi cu Juventus, vom suferi și mâine probabil.

Meciurile de până acum din Liga 1 sunt bune, nu mă așteptam la o calitate așa mare", a zis Cosmin Contra la conferința de presă. 

...despre situația lui Lazăr: "Vali Lazăr trebuie să ajungă la echipă. A plecat de la arabi. Îl înțeleg și pe el că vrea să rămână acolo, dar dacă clubul nu a plătit ce a cerut Dinamo, va trebui să revină. Asta e, nu s-a înțeles, ce să facem? Îl vom integra în echipă și îl vom readuce la forma care l-a recomandat la arabi. Noi l-am înțeles pe băiat, dar lucrurile trebuie rezolvate profesionist". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iulie 2017, 03:46
Postat de kwd2015 pe 22 Iulie 2017, 22:02

bi tehnotronic, or face aia 0.3, 0.9, 2 sau 9 milioane de oiro. dar lazar al vostru a fost repatgriat pt doar 250k eur. cat ghetele lui stanciu. deci nu sari ca ars, mai ales cand esti in deficit. nu deveni mai brost ca sadica, aitista noastra...., te rugam!

si care e problema ta, ma ?

kwd2015
kwd2015  •  22 Iulie 2017, 22:21
Postat de sadiku pe 22 Iulie 2017, 22:05

managere ti-ai luat bilet la meci ??

***. nu mai am asteptari. le face gigi forever dupa capul lui sec. ca si zugravul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadiku
sadiku  •  22 Iulie 2017, 22:05
Postat de kwd2015 pe 22 Iulie 2017, 22:02

bi tehnotronic, or face aia 0.3, 0.9, 2 sau 9 milioane de oiro. dar lazar al vostru a fost repatgriat pt doar 250k eur. cat ghetele lui stanciu. deci nu sari ca ars, mai ales cand esti in deficit. nu deveni mai brost ca sadica, aitista noastra...., te rugam!

managere ti-ai luat bilet la meci ??

Vezi toate comentariile (26)
Comentează