FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Două TUNURI pe piaţa transferurilor! Hagi îl vrea pe Mutu şi să repatrieze un idol din Ghencea!

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 20:04

Gheorghe Hagi are planuri mari pentru Viitorul Constanţa. Antrenorul şi-ar dori să îi aducă la echipă pe Adrian Mutu şi Bănel Nicoliţă, jucători liberi de contract la ora actuală. 

"Eu întotdeauna îmi doresc jucători foarte buni, dar trebuie să ai buget, să poţi să plăteşti aşa cum trebuie. Iar deocamdată noi nu avem bani de achiziţii. În tot ce facem ne gîndim mult, iar jucătorii trebuie să accepte anumite condiţii pe care noi le avem, pentru că nu este uşor să faci un buget în România.

Şi nu putem să ne aruncăm pentru ca mîine să avem probleme. şi atunci sîntem mai cumpătaţi, mergem pe linia noastră. Dacă la un moment dat o să devenim competitivi financiar atunci cu siguranţă că ne vom uita şi la jucători care au cotă mai mare.

Iar pe Mutu îl luăm la noi, îl luăm şi pe el. E dat dispărut? Păi de aia se numeşte Mutu. Glumesc, apropo de Nicoliţă. Aş vrea eu să îi iau (n.r. - la FC Viitorul), dar nu am bani să îi plătesc. Iar pe gratis am văzut eu că nu joacă nimeni. Nicoliţă are cota lui şi îşi va găsi echipă, noi încă sîntem mici pentru el", a spus Hagi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
agb87
agb87  •  18 Octombrie 2014, 05:20

e visul lui mutu sa joace la Fiorentina :))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:17
Postat de a.c.a.b_st pe 17 Octombrie 2014, 19:16

Cretinism total in redactie..Bai tanti Lenuta (femeia de servici),mai arata-le la astia micii cum sa scrie un articol.

.) da, e anapoda.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:16
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

.>))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează