FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Două veşti bune pentru CFR Cluj! Ardelenii au remizat cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi aduc un jucător de la o echipă de top

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 septembrie 2014 22:16

CFR Cluj caută să se întărească pe ultima sută de metri, mai ales după ce echipa pare că revenit la forma care să le dea speranţe pentru un nou titlu. 

VEZI VIDEO!

Ardelenii încearcă să-l aducă pe mijlocaşul ofensiv Heldon Augusto Almeida Ramos. Jucătorul este aşteptat la Cluj pentru a semna în zilele viitoare.

Originar din Capul Verde, fotbalistul de 25 de ani a fost adus la Sporting de la Maritimo, însă nu s-a impus. La fostul său club a strîns 82 de meciuri şi a marcat de 15 ori.

Sporting şi-ar dori să îl împrumute un sezon la CFR Cluj, anunţă stiridesport.ro. Jucătorul a strîns 24 de selecţii la naţionala din Capul Verde şi a marcat 8 goluri.

Remiză cu Şahtior în amical
CFR a remizat azi într-un amical cu Şahtior, scor 3-3. Partida care s-a disputat la Cluj a început bine pentru ardeleni.

Echipa lui Vasile Miriuţă a deschis scorul în minutul 6 prin Ivanovski, însă Krivstov, Luis Adriano şi Bernard au făcut 3-1 pentru ucraineni.

Guima a redus din diferenţă în minutul 58, iar Christian a stabilit scorul final cu 10 minute înainte de final după ce a transformat impecabil o lovitură liberă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cj666
cj666  •  06 Septembrie 2014, 07:33

Un meci frumos, un articol de subsol in gazeta stanei puturoase. 3 articole adevarate in prosport. 4 comentarii exclusive de la oi. Nu se mai mira nimeni ca gsp e citita doar de oi.

suiac
suiac  •  06 Septembrie 2014, 02:25

Egal pentru gugustiuci si pentru retardati... Stati usor, CFR oricum este in deriva...Sunt manevre inainte de insolventa...RETINETI VA ROG TREABA ASTA... Sper sa fie doar reorganizare si nu faliment !

inginera
inginera  •  06 Septembrie 2014, 01:41

Toti kufuritii se inghesuie pe articolele Stelei:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează