FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Dragomir a făcut dezvăluiri incredibile despre Șumudică » "Joi s-a enervat și a refuzat această propunere"

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 10:37

Dumitru Dragomir, fostul președinte de imagine al Voluntariului, a dezvăluit astăzi că Marius Șumudică a fost la un pas în aceste zile de a deveni consilier la formația ilfoveană, însă joi s-a năruit totul.

"Au vrut să-l pună consilier pe Șumudică joi. El era ca un supervizor, nu era angajat. Venea în locul lui Dragomir, așa pentru trei etape. Ca să dai sfaturi e ușor. Nu știu dacă ar fi câștigat ceva.

A venit Ștefan cu Florin Marin, dar când a auzit Șumudică a zis: «Ce să fac, să-i dau eu sfaturi lui Florin Marin? Lăsați-mă dracului în pace!». E un haos de nedescris acolo. Cum să faci așa ceva când echipa e salvată?!", a declarat Dragomir la Digisport.

Fostul șef al LPF n-a precizat și dacă antrenorul acceptase să plece de la Astra în prealabil, ca să nu se creeze astfel un conflict de interese. 

Citește și: Nu se poate abține! Șumudică surprins azi de reporterii GSP, în timp ce paria: "Am luat 580 lei! Erau bani pe jos, să moară mama!"

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV » Reacția lui Șumudică după ce a fost surprins pariind prin intermediari: "Bănuiesc că am voie la tenis sau ceva de genul ăsta"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
dinarad
dinarad  •  25 Mai 2016, 13:36

Voi la G.Sp mai știți și altceva decît vrăjeală .... încurcături... ÎMBÎRLIGĂTURI... can-can.... ??? ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  25 Mai 2016, 12:33
Postat de dl.axinte pe 25 Mai 2016, 11:43

...reghemeister este singurul antrenor de clasa pe care-l are Liga 1... restul sunt pistol cu apa...iar cetateanul pastilat, nevricos si suspendat pentru implicarea in pariuri ilegale, este un mascarici...un impostor dovedit....

Si are si cea mai principala galerie! Hei, hei!

polistul68
polistul68  •  25 Mai 2016, 12:06
Postat de dl.axinte pe 25 Mai 2016, 11:55

...dumitale n-ai discernamant... habar n-ai ce vorbesti...reghe este antrenor de top...dupa ce va termina contractul cu Steaua, va merge la o echipa de Bundesliga ...

Imi cer scuze ca nu am sesizat ironia de la inceput...o sa fiu mai atent :-))))....am citit intr-un ziar care apare doar in Pipera ca Ancelotti are ceva probleme cu Bayern....se pregateste reghe ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează