FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dragomir face acuzații devastatoare după scandalul de la Dinamo: "Antrenorii erau în cameră și beau! Negoiță îi nenorocește pe jucători"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 17:26

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a făcut mai multe acuze grave la adresa staff-ului lui Dinamo.

Dragomir a vorbit despre noaptea de dinaintea jocului Dinamo - Aerostar Bacău 1-0, din Cupa României, în care mai mulți jucători de la Dinamo au petrecut și au băut până dimineață. Fostul președinte LPF a spus că cei din staff au făcut la fel.

"Nu e adevărat ce s-a întâmplat acolo. Eu ştiu tot. Vă dau şi orele dacă vreţi. De ce antrenorii şi staff-ul nu au controlat camerele din oră în oră? Ei ce au făcut? Erau în altă cameră şi beau!

Conducătorii sunt vinovaţi, nu jucătorii. Fotbalistul care bea e fotbalist, ţineţi minte ce vă spun eu: toţi marii fotbalişti ai lumii beau. Uitaţi-vă la Ilie Dumitrescu ce povesteşte, mergeți la marele Cornel Dinu să vă spună! Vinul este un întăritor", a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Din staff-ul lui Dinamo mai fac parte Francisc Dican, Silviu Ion, Cristi Moldovan și Paolo Potocnik.

"Filip, dacă pleacă, e jucător de 2-3 milioane de euro afară. Nedelcearu acum e jucător de cinci milioane de euro, îl nenoroceşti! Ce patron e ăsta, care-şi nenoroceşte jucătorii? Au greşit, toată lumea greşeşte. Sunt tineri. Dar de asta nu joacă echipa?"
Dumitru Dragomir

Citește și: Dezvăluiri incredibile despre ce e la Dinamo: "Ştiu tot! Dacă intră pe fir DNA-ul să vadă cum au scăpat de faliment, nu iau sub 15 ani de puşcărie"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (32)
craz1est
craz1est  •  02 Noiembrie 2017, 23:37

Steliano este jucator de 2-3 milioane de ruble suedeze bre nea Mitica.

mioriticul
mioriticul  •  02 Noiembrie 2017, 22:43

Ziarul tovarasului Ioanitoaia tot portavoce a militianului a ramas. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy56
andy56  •  02 Noiembrie 2017, 21:30

militianul asta sufera tare de nebagare in seama! Si pentru ca dupa *** luata la atribuirea drepturilor TV ale mamaligii I , exista doar spectrul catuselor si-al accederii "dupa fileu" (si suna tot mai tare si mai aproape); si-atunci ce face acest *** comunist? *** ..... DE CE NU NE ZICE NENEA militica dragomir, DE "PRIVATIZAREA" frauduloasa a fc steaua, in urma careia s-au sters DATORII DE 25 milioane de dolari catre bugetul de stat si s-a creat actualul fcsb? Pe care l-a tinut ARTIFICIAL in liga I, desi conform statutului, nu mai avea ce cauta? Ajunge un militian sa ne-nvete cum e legea falimentului? Da, poate nu-i corect dpdv moral sa stergi datorii, dar este LEGAL! Dar ce sa-i ceri unui militian obisnuit cu smenul, ***, ilegalitatea........HOTULUI STRIGA HOTII!!! Q.E.D.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează