FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dragomir face acuzații incredibile: "La alegeri a fost lucrătură politică! Ponta a vrut să mă aresteze" » Dezvăluiri-șoc: "Paszkany mi-a propus un comision, dar trebuia să dau bani în campania lui Ponta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 10:27

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a vorbit din nou despre alegerile din 2013, pierdute în fața lui Gino Iorgulescu, și acuză implicarea lui Victor Ponta.

"La alegeri a fost lucrătură politică. S-au făcut presiuni mari să fiu schimbat. Aveau nevoie de un om de-al lor, care să răspundă la comenzi. După ce l-a pus pe Gino Iorgulescu, Ponta a vrut să mă aresteze.

Era vorba de bani mulți, iar Ponta se pregătea de campania prezidențială din 2014, avea nevoie de finanțare. Arpad Paszkany mi-a spus să-i cedez banii din drepturile, fără licitație, și i-am spus că e ilegal. Mi-a promis un comision de 4 milioane de euro pe an, în următorii 5 ani, adică 20 de milioane. Dacă acceptam, trebuia să dau în fiecare an câte 1 milion de euro pentru campanii. Prima era în 2014, campania prezidențială.

Sebastian Ghiță mi-a confirmat cum s-au luat banii, cum a fost Ponta în Dubai. Gigi Becali m-a sunat din pușcărie și mi-a zis că l-au sunat Ponta și Olăroiu din Dubai și i-au spus că mă aranjează la alegeri", a spus Dragomir pentru ziarul Evenimentul Zilei.

"Gheorghe Ștefan mi-a zis direct «Mâncați-aș gura, te fac». I-am zis «Bă, ești nebun?». Mi-a explicat: «Mă lasă și pe mine în pace». Corona Brașov a votat contra mea. Acolo era Constantin Niță, fost ministru PSD, și l-a trimis pe nepot alături de ăla care vota ca să fie sigur. Niță venise special din străinătate pentru asta. Vă dați seama ce presiune făcea Ponta? Pe cei de la Dinamo i-am înțeles. Fratele lui Negoiță, Robert, era subalternul lui Ponta. Cum a scăpat Dinamo de datoria uriașă către stat? Nu cu ajutorul ANAF-ului?" Dumitru Dragomir

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
928854273813332
Ion Elisei  •  17 Noiembrie 2017, 15:14

MINTE *** ASTA , CE AVEA PONTA CU ALEGEREA SEFULUI LIGII PROFESIONISTE DE FOTBAL ESTE CU GANDUL NUMAI LA FURAT SI PACALIT CA SI MARELE OLTEAN DRAGNEA , DOI MAFIOTI !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  17 Noiembrie 2017, 14:07

Ba nea Mitica,ce mai cuplu de comici vestiti ai micului ecran ai facea matale cu GG!Mai ceva ca Nae Lazarescu si Vasile Muraru!D-aia avem noi un fotbal asa de minunat,pentru ca este-si a fost-condus de oameni asa de hazosi!

risc_mix
risc_mix  •  17 Noiembrie 2017, 13:18

Bă, ne mai intoxicați mult cu *** ăsta? Păi 95% din ce spune ăsta sunt minciuni, inchipuiri ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează