FOTBAL  »  Superliga  »  LICENŢIERE

Dragomir le dă speranţe timişorenilor: "Obligatoriu vom propune schimbarea regulamentului"

Dumitru Dragomir vrea să schimbe regulamentul ca să le permită Timişoarei şi Bistriţei să rămînă în Liga 1
Dumitru Dragomir vrea să schimbe regulamentul ca să le permită Timişoarei şi Bistriţei să rămînă în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 21:25

După Mircea Sandu, şi Dumitru Dragomir spune că va face orice pentru ca Timişoara să joace în Liga 1 în sezonul viitor.

Preşedintele LPF a declarat că instituţia pe care o conduce va propune modificarea Regulamentului de de Organizare a Activităţii Fotbalistice până luni.

Întrebat dacă LPF va propune modificarea ROAF pentru echipele FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, Dragomir a răspuns: "Obligatoriu vom face propunere din partea LPF către FRF pentru Timişoara, Bistriţa şi Bihor".

El a ţinut să adauge că până luni propunerea va fi înaintată către Federaţia Română de Fotbal. "Până luni, la FRF, va fi înaintată propunerea lui Mircea Sandu", a mai spus Dragomir pentru Mediafax.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a afirmat în conferinţa susţinută joi că LPF poate propune modificarea ROAF.

"Până în 20 iunie, Liga să-şi facă toate analizele şi poate veni cu o propunere de modificare a regulamentului, dacă Executivul constată şi decide că poate fi cu aplicare imediată... Vom vedea, nu ştiu! Liga poate să spună «Modificaţi ROAF-ul!». Oraşul Timişoara merită în Liga I, dar depinde ce se va decide în Comitetul Executiv", a declarat Sandu, după şedinţa de joi a Comitetului Executiv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
margelatu2011
margelatu2011  •  22 Iunie 2011, 22:03
Postat de vladutz13 pe 03 Iunie 2011, 00:07

Incredibil ce pramatii!! Sa ma ierte Timisoara, dar asta e un argument rusinos: "Timisoara merita echipa in prima liga" Ce judecata este asta??? Mai sunt atatea orase mari fara echipa: Craiova, Constanta, Iasi, Sibiu, Oradea, Arad etc etc.... daca spunea ca s-au incalcat regulamentele licentierii acceptam, dar asa ..... pe parerile lui. Duca-se undeva!!

Fratilor...nu puteti sa comparati Timisoara cu Constanta, Iasi, etc. TIMISOARA are echipa care a terminat pe locul 2 in Liga 1. Si-a castigat locul in liga I pe teren. Deci e o mare diferenta. Nu stiu care e regulamentul si daca Poli e vinovata (datoare) mai mult decat alte echipe care au ramas in Liga I. Ma indoiesc. Dar chiar daca e asa, eu zic ca e mai corect si mai logic intr-o perioada de criza economica sa se dea mai multe sanse unei echipe de achitare a datoriilor, nu sa o trimiti imediat in liga 2! Nu? Echipa asta a terminat totusi pe locul 2!!!

margelatu2011
margelatu2011  •  22 Iunie 2011, 22:00

AR fi si timpul. Si totusi - ramaneti niste INCOMPETENTI! RUSINE FRF si LPF! JOS SANDU & DRAGOMI!!!

luchyna0
luchyna0  •  06 Iunie 2011, 08:27

timisoara MERITA ECHIPA IN LIGA 1,,,,,RESTUL sunt niste comune,enumerate asa la etc!!!!apropo...POLI A FOST ,ESTE ,SI VA FI LA TIMISOARA TOT TIMPUL!!!suporterii echipelor ,,staliniste,,nici nu ar trebui s-a vorbi-ti de timisoara,,pe teren am terminat pe doi,,restul sunt ..miticisme....a sa nu uit poli e condusa tot de un mitic!!!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează
Close