FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dragomir pune presiune pe Steaua: "Ar fi demenţial să facă asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 11:22

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, are încredere că Steaua poate obţine un rezultat bun mîine cu Schalke.

"Schalke de acum este mai tare decît cea de acum 2 ani. Cînd ajungi să iei jucători pe 12 milioane e clar că eşti puternic.

Grupa Stelei e foarte tare. Ar fi o mîndrie pentru România dacă Steaua ar ajunge în primăvara Champions League. Ar fi demenţial.

Steaua poate să îi bată pe toţi, dar poate şi lua bătaie de la toţi. Dacă mîine Steaua nu pierde, face peste 10 puncte", a spus Dumitru Dragomir la conferinţa de azi.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  17 Septembrie 2013, 14:36

Ce minte bolnava poate sa aiba acest Mitica Dragomir !!! Acum doi ani Schalke termina campionatul pe podium si avea o echipa excelenta, iar acum se afla pe locul 9 cu numai 6 pct din 5 meciuri !! La cate tampenii debiteaza aproape zilnic, una in plus nu mai conteaza.

sportsbet1x2.com
sportsbet1x2.com  •  17 Septembrie 2013, 12:44

" E bun si egalul " vorba lui Piti :))

ciocaneanu
ciocaneanu  •  17 Septembrie 2013, 12:39

Ma tot intreb ce maninca Mitica de vorbeste numai sa se afle in treaba! Cind a vazut el ultima oara Schalke jucind, daca a vazut-o vreo-data! Nu multi isi dau seama ce diferenta e intre Bundesliga si liga lui Balcesti. Crede el ca degeaba au jucat Bayern si Borussia finala CL? Budesliga e o ramura industriala, tratata ca atare. Nimic nu e lasat la voia intimplarii. Reghe cu tot numele, mai are pina sa ajunga rigoarea germana! Nu va faceti iluzii!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează