FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Dragomir s-a luat de doi titulari din echipa lui Reghe: "Nu sunt de Steaua" » Pe cine vede favorită în lupta pentru titlu

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 11:00

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a analizat lupta pentru supremație în Liga 1 și o vede pe Steaua favorită certă la câștigarea titlului.

"Steaua ia campionatul. Se vor întări masiv și tot ei iau titlu. Dacă îi iau pe Alibec și Teixeira, gata, se termină campionatul. 

De Amorim și Boldrin nu sunt de Steaua. Unu fuge spre lateral, altul spre centru, dar niciunul către poartă. În schimb, Teixeira și Alibec au valoare de Steaua. Teixeira e un fotbalist de mare rafinament, la fel și Alibec.

Șumudică a luat o echipă plină de problemele și a reușit să câștige campionatul. A făcut din niște anonimi campionii României.  Este de departe e cel mai bun antrenor al anului. Nu știm să recunoaștem și să ne respectăm valorile", a tunat Dragomir la TV Digi. 

"Treaba e serioasă la Mediaș. Au jucători foarte buni, dar nu cred că au forța să reziste și în play-off" Dumitru Dragomir

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Decembrie 2016, 16:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

589949641156771
Mihai Mart  •  11 Decembrie 2016, 13:55

Nea militiene *** fi matale specialist in cine e de Steaua si cine nu ,dar fa bine si prezice cine e de Jilava si cine de Racova ?. Ghici ?. Raspuns : Mitica pentru vreo 20 de ani si returnarea banilor furati .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Decembrie 2016, 13:38

in afara de achim si aganovici tot ce a luat becali in aceasta vara este pleava! iar cei doi nu semneaza cu prodanca si nu joaca. sper sa ia oricine titlul, numai branzarul nu! valoare are si tanase, dar este crud, imatur si sunt sanse mari sa aiba soarta lui iancu. adevarul este ca becali are un talent innascut de a-si bate joc de banii pe care-i castiga, tot cu talent

Vezi toate comentariile (9)
Comentează