FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Dragomir s-a răzgîndit după 12 ani! :D 2000: "Giovanni a furat banii fotbalului românesc", 2012: "S-a făcut dreptate!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 aprilie 2012 15:01

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, şi-a schimbat radical opinia în privinţa inculpaţilor din " Dosarul Transferurilor".

În 2000, pe cînd se afla la emisiunea Marius Tucă Show, şeful LPF îl punea la zid pe impresarul Giovani Becali, încercînd să demonstreze cu ACTE că acesta "fura banii fotbalului românesc". 12 ani mai tîrziu, la anunţarea verdictului din "Dosarul Transferurilor", Mitică saluta achitarea tuturor celor implicaţi.

Iată ce spunea în 2000 Dumitru Dragomir: "Domnule Becali, aţi luat majoritatea banilor fotbalului românesc! De cînd aţi găsit fraierii, cu noua democraţie, aţi luat majoritatea sumelor şi aţi nenorocit cluburile din fotbalul românesc! Dumneavoastră l-aţi luat pe Iulian Arhire de la Galaţi, păcălindu-l pe Stoica Mihai, sau dacă nu l-aţi păcălit, înseamnă că e un manager foarte prost, pe 300.000 dolari. Uitaţi contractul, îl am aici! Galatiul ia 300.000, iar cota de transfer e de 3-4-5 milioane! Cu ce avantajează ţara si clubul?

Cînd spune aşa: "Clubul recunoaşte dreptul exclusiv al companiei aceasta", auziţi cum o cheamă: Phoenix BV! Deci jucătorul, dacă a ajuns la Dinamo, Dinamo nu va şti niciodată cu cît se vinde jucătorul! Nu are dreptul! Aţi mai auzit aşa ceva? Este caz unic in lume!", acuza, la vremea respectivă, Dumitru Dragomir.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
sexilian
sexilian  •  04 Aprilie 2012, 20:50

doi ingeri

enduras
enduras  •  04 Aprilie 2012, 19:53

Tanti Justitia este plecata in vacanta, din anul 1989 ! Nimeni nu mai stie nimic de ea,un fel de caz Elodia. Si de restul caramele!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  04 Aprilie 2012, 18:27

Genial. Dupa emisiunea asta s-au fugarit cu masinile prin oras si s-au sicanat pe bulevarde. Cel mai tare e ca nu aparuse cel mai tare priceputlatoate din lume: Gigi Becali. Dragomir avea acelasi discurs si aceleasi minciuni. Nici atunci nu lua bani de la Liga, aiurea, doar acum ia 20 de mii pe luna. Normal ca se apara. Mafiotii isi apara mereu ciolanul.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează